Multicolor badjassen

Filter uw producten

Pagina 1 van 6

Welkom bij de leukste online badjassen winkel van de Benelux. De online webshop waar geen zee te hoog is als het om de gebruiksvriendelijkheid van onze klanten gaat. Wij doen er alles voor om het online kopen van een badjas makkelijk & leuk te maken. Dat betekent dat jij niet urenlang bezig wilt zijn met shoppen van jouw perfecte badjas. Op deze pagina ben je waarschijnlijk terecht  gekomen als jij oren hebt naar een multicolor badjas. In de volksmond noemen we dat een kleurrijke badjas. In onze webwinkel zijn dat stijlvolle badjas ontwerpen met een dessin wat bestaat uit meer dan twee kleuren. Handig toch?

Multicolor badjas met print kopen?
Op zoek naar een badjas met print? Je vindt ze in deze categorie! In het overzicht hieronder zijn al onze badjassen met print opgenomen. Ook onze multigekleurde badjassen (denk bijvoorbeeld aan een badjas met streepdessin) vind je hier terug. Deze categorie badjassen laat zien dat je met een badjas eindeloos kunt variëren. Wat voor print je ook zoekt, de kans is groot dat wij ‘m hebben!

Badjassen met print is hip & helemaal van nu
Een badjas met print is trendy, stoer en ontzettend leuk. Van dierenprint, tot sterrenprint tot stippenprint, tot badjassen uitgevoerd in een thema – je vindt ze op Badjas.com. Badjassen met print zijn er voor zowel dames en heren als voor kinderen. In sommige gevallen is een badjas met print zowel in een versie voor volwassenen als in een kinderversie verkrijgbaar. Zo kun je dus voor jezelf als je zoon of dochter dezelfde badjas aanschaffen!

Kwaliteits badjassen met patroon bestel je op badjas.com
Welke badjas je ook kiest, je kunt uitgaan van kwaliteit. Onze badjassen worden gemaakt van de beste materialen met oog voor pasvorm en draagcomfort. Want hoe leuk je badjas er ook uitziet, het is natuurlijk vooral van belang dat hij lekker zit! In ons assortiment vind je badjassen van katoen en van fleece. Zowel onze fleece badjassen als onze katoenen badjassen voelen zacht en warm aan. Katoen heeft daarnaast ook nog als voordeel dat het in hoge mate vocht opneemt. Ideaal voor in de sauna of na het douchen of badderen dus!

Multicolor badjassen zorgen voor een vrolijk begin van de dag!
Wist je dat een badjas gemiddeld zo'n acht jaar meegaat? Dat betekent dat het raadzaam is om een heren- of dames ochtendjas te shoppen die niet snel verveeld en alles heeft wat je van een badjas mag verwachten. Van een heren- of dames badjas met mooi dessin in rijke kleuren word je iedere dag opnieuw blij. Dat is waar we het bij badjas.com allemaal voor doen. Badjassen met prints hebben wij in verschillende prijsklassen: van budget tot luxe!

Op badjas.com maken wij het onze klanten graag makkelijk. Via onderstaande links navigeer je eenvoudig binnen één klik naar onderstaande categorieën:

 

Lees meer