Badjassen multi / print

Op zoek naar een badjas met print? Je vindt ze in deze categorie! In het overzicht hieronder zijn al onze badjassen met print opgenomen. Ook onze multigekleurde badjassen (denk bijvoorbeeld aan een badjas met streepdessin) vind je hier terug. Deze categorie badjassen laat zien dat je met een badjas eindeloos kunt variëren. Wat voor print je ook zoekt, de kans is groot dat wij ‘m hebben!

Een badjas met print is trendy, stoer en ontzettend leuk. Van dierenprint, tot sterrenprint tot stippenprint, tot badjassen uitgevoerd in een thema – je vindt ze op Badjas.com. Badjassen met print zijn er voor zowel dames en heren als voor kinderen. In sommige gevallen is een badjas met print zowel in een versie voor volwassenen als in een kinderversie verkrijgbaar. Zo kun je dus voor jezelf als je zoon of dochter dezelfde badjas aanschaffen!

Welke badjas je ook kiest, je kunt uitgaan van kwaliteit. Onze badjassen worden gemaakt van de beste materialen met oog voor pasvorm en draagcomfort. Want hoe leuk je badjas er ook uitziet, het is natuurlijk vooral van belang dat hij lekker zit! In ons assortiment vind je badjassen van katoen en van fleece. Zowel onze fleece badjassen als onze katoenen badjassen voelen zacht en warm aan. Katoen heeft daarnaast ook nog als voordeel dat het in hoge mate vocht opneemt. Ideaal voor in de sauna of na het douchen of badderen dus!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 3