Grijze badjassen

Grijs is misschien wel de best vertegenwoordigde kleur uit onze webwinkel. En dan in de breedste zin van het woord. Zowel voor kinderen als voor dames & heren hebben waanzinnig mmooie & moderne grijze badjassen. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in de prachtige kleur grijs of antraciete. Het mooie van een grijze badjas is dat het ook vrijwel iedereen staat. Grijze badjassen zijn er meerdere kleurtinten, denk hierbij aan licht grijs, midde grijs, donkergrijs en zelfs antraciet. Een grijze ochtendjas of badjas is bij ons ook ong verkrijgbaar in diverse modellen: met rits, met capuchon en met sjaalkraag bijvoorbeeld.

Effen grijze badjas kopen van het merk 'Badrock'
Waar de één kiest voor een effen grijze badjas, wil een ander juist dagelijks een grijze badjas met print om zich heen slaan. Als je kiest voor een effen grijze badjas raden wij aan om de Badrock badjassenlijn in effen kleurtjes te bekijken. Dit trendy label heeft twee grijze badjas modellen in haar collectie van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dit gaat om een grijze badstof badjas met capuchon & een velours katoenen badjas met sjaalkraag.

Grijze badjas met all-over print kopen?
Voor dames hebben wij een rijke collectie grijze badjassen met print. Om enkele voorbeelden te geven: grijze badjas met hartjes print, grijze sterren badjas, grijze badjas met stippen. Heren badjassen in de kleur grijs bieden wij ook met stijlvolle print. Zo is de grijze badjas met ruitdessin al tijden een goed verkocht badjasontwerp. Ook de bekende krijtstreep badjas is bij ons niet meer weg te denken uit het assortiment. Middels de eenvoudige filters kun jij makkelijk navigeren naar de badjas van je dromen! Grijs is Hot & tijdloos tegelijk!

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 3