Roze badjassen

Filter uw productenPagina 1 van 3

Een roze badjas kopen: denk je dat je alleen even filteren moet op deze kleur, dan ben je er nog niet! Want roze badjassen zijn er natúúrlijk ook weer in alle soorten en maten, zoals je al zo vaak leest. Maar het is echt zo: de ene roze badjas is de andere niet...

Een zijdezachte roze badjas. Een badjas voor meisjes. Een badjas van 100% flanel fleece. Een badjas met capuchon. Een badjas voor dames. Een badjas met sjaalkraag. Een badjas met ritssluiting. Een badjas met je naam erop. Een badjas van comfortabel katoen. Een badjas met traditionele bindceintuur. Een badjas met sterren. En zelfs een badjas met hondenpootjes. Er zijn zóveel soorten badjassen die de kleur roze mogen dragen. Bedenk een soort badjas en er is wel een roze van. Nou ja, er is een categorie waar deze kleurvariant eigenlijk niet voorkomt. Want zo is het nou eenmaal: roze is van oudsher echt een meisjes- en dameskleur. Sorry heren. Maar wil je er ook één? Scroll dan gewoon even stiekem down.

Roze badjassen: van lichtroze tot oudroze
Weet je net welk type badjas je graag in de kleur roze zou willen hebben? Dan is de keuzestress nog altijd niet voorbij! Want welke tint roze wil je nou precies? Is dat oud roze? Zacht roze? Lichtroze? Fuchsia? Een ietsie pietsie richting oranje? Of een roze variant neigend naar paars? Romantisch roze, pastel roze of gewoon... roze als in gewoon roze?

Roze meisjes badjassen van goede kwaliteit
Welke meisje houdt er nu niet van roze? Vrijwel ieder meisje wil een prinses zijn, houdt van Barbie en geeft als antwoord wat is jouw lievelingskleur: roze! Daar hoort natuurlijk een roze kinderbadjas voor meisjes bij. Een lieve, roze meisjes badjas staat ook superschattig. Je shopt binnen een paar klikken de leukste roze badjasmodelletjes voor jouw kleine meid. Je hebt de keuze uit roze fleece kinderbadjassen, roze katoenen badjassen en roze badjassen met prints.

Op badjas.com maken wij het onze klanten graag makkelijk. Via onderstaande links navigeer je eenvoudig binnen één klik naar onderstaande categorieën:

Lees meer