Baby badjas met naam

Filter uw producten


Pagina 1 van 1

Een baby badjas met naam is één van de meest unieke kledingstukken die je voor je baby kunt bestellen. Ten eerste spreekt het natuurlijk voor zich dat aangename zachte stoffen waarvan de bovenstaande badjassen zijn gemaakt heerlijk aanvoelen op de gevoelige babyhuid. Daarnaast ben je met deze unieke badjassen ook direct verzekerd van een uniek en persoonlijk kledingstuk dat jij en je kind voor de rest van jullie levens kunnen koesteren. In ieder geval nodigen wij je graag uit om de beschikbare badjassen uit ons assortiment hierboven op je gemak te bekijken. Mocht je nu vragen hebben kan je ons gerust bellen of mailen. Wij helpen je graag verder met je zoektocht naar de perfecte baby badjas met naam.

Verschillende uitvoeringen

Uiteraard is het binnen onze webwinkel mogelijk om baby badjassen aan te schaffen voor zowel jongens als meisjes. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende kleuren, materialen en uitvoeringen en wij raden je dan ook aan om een goede keuze te maken. Op het gebied van materiaal heb je de keuze uit badstof katoen of velours katoen. Het verschil tussen deze twee materialen zit hem in het feit dat velours katoen in principe geschoren badstof is. Dit zorgt ervoor dat deze badjassen nog zachter aanvoelen dan bij een variant van badstof het geval is. Bij beide stoffen kan je echter uitgaan van een lange levensduur, waardoor deze badjassen ook nog voor andere (toekomstige) baby’s gebruikt kunnen worden.

Een baby badjas met naam

Wil jij een uniek (kraam)cadeau in huis halen of je eigen baby gewoon heerlijk verwennen met een persoonlijke baby badjas met naam? Maak dan gebruik van de beschikbare borduurtool binnen onze webwinkel. Op de productpagina’s van de bovenstaande badjassen is het op een eenvoudige wijze mogelijk om je eigen borduurstel te creëren. Kies de kleur en de plaats waar het borduursel precies op de badjas moet komen en vul vervolgens door middel van de borduurtool de gewenste tekst in. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag.

Bestel vandaag nog

Heb jij de perfecte baby badjas met naam gevonden binnen ons assortiment? Dan kun je deze eenvoudig bestellen. Plaats de gewenste variant in je winkelwagen, vul alle benodigde gegevens in en reken tenslotte af door middel van een betaalmethode naar keuze. Wij verzenden de baby badjas volledig gratis, maar vragen je wel om rekening te houden met een levertijd van 1 tot 2 werkdagen, aangezien de badjas eerst geborduurd moet worden in ons eigen atelier. Mocht je nu nog vragen hebben over een baby badjas met naam kan je contact opnemen door gebruik te maken van de contactgegevens onderaan de pagina.

Je vind bij ons altijd jouw ideale badjas! Bekijk ook eens ons volledige assortiment van: