Badjas heren met naam

Filter uw producten


Pagina 1 van 3

Een unieke badjas heren met naam aanschaffen? Dat is mogelijk binnen de webwinkel van Badjas.com. Door je badjas te borduren met je eigen naam zal er nooit meer verwarring ontstaan en weet je altijd zeker dat je de juiste badjas in je handen hebt. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn op vakantie of wanneer je familieleden dezelfde badjas hebben aangeschaft. Doordat wij beschikken over een eigen naaiatelier zijn wij in staat om vrijwel ieder borduursel op de badjas te borduren. Bekijk hieronder een overzicht met alle badjassen die we kunnen borduren.

Waarom kiezen voor een badjas heren met naam?

Een badjas die is voorzien van een borduursel met je naam brengt zowel cosmetische als praktische voordelen met zich mee. Ten eerste staat het natuurlijk vast dat je een unieke badjas in huis haalt. Daarnaast is het echter ook aanzienlijk gemakkelijker om je badjas te herkennen. Ook wanneer je je badjas bijvoorbeeld naar het zwembad draagt zal je geen enkele moeite hebben om deze terug te vinden.

Verschillende maten en uitvoeringen

Uiteraard snappen we bij Badjas.com dat smaken verschillen en vandaar dat je binnen onze webwinkel dan ook kunt kiezen voor een badjas heren met naam in allerlei verschillende soorten en maten. Zo hebben we bijvoorbeeld prachtige velours- of wafelkatoen badjassen in ons assortiment. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een badjas met een capuchon, sjaalkraag of overige prachtige varianten.

Een uniek cadeau

Indien je nog op zoek bent naar een uniek cadeau is het tevens een aanrader om een badjas heren met naam aan te schaffen. Wanneer je hier bijvoorbeeld de naam van een jarige persoon of de namen van een pasgetrouwd stel op laat borduren kunnen wij je verzekeren van het feit dat je één van de meest unieke cadeaus in huis haalt. Daarnaast hebben de badjassen gelijk een persoonlijke betekenis, waardoor hier veel meer waarde aan gehecht zal worden.

Kies je eigen borduursel

Door gebruik te maken van de borduurtool die je op de productpagina terugvindt is het mogelijk om je eigen badjas heren met naam te ontwerpen. Zo heb je de keuze uit verschillende lettertypes en kleuren van de garens. Geef vervolgens de gewenste tekst aan ons door en dan gaan wij zo spoedig als mogelijk voor je aan de slag. Houdt echter wel rekening met een levertijd van 1 tot 2 werkdagen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wanneer je behoefte hebt aan meer informatie over een badjas heren met naam uit ons assortiment is het natuurlijk geen enkel probleem om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij helpen je graag verder, zodat je in staat bent om een weloverwogen keuze te maken. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0251-273040 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Badjas.com – jouw leverancier van een badjas heren met naam.

Je vind bij ons altijd jouw ideale badjas! Bekijk ook eens ons volledige assortiment van: