Wasvoorschrift: hoe was ik mijn badjas?

Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Om jarenlang draagplezier van je nieuwe badjas te hebben is het belangrijk dat je je badjas goed onderhoudt. Gemiddeld kun je jouw badjas ongeveer acht jaar dragen. Hoe fijn is het dan als jouw droombadjas zijn of haar kleur & zachtheid bewaard? Wij wensen onze klanten optimaal draaggenot en geven om deze reden wat eenvoudige tips om je kinder,- heren & damesbadjas zo goed mogelijk te verzorgen. 

De badjas dien je uiteraard te wassen en drogen volgens de symbolen zoals aangegeven op het waslabel aan de binnenzijde van de kraag. Gebruik waspoeder voor witte was, de optische witmakers houden je badjas wit. Evident is dat je voor de zwarte was voor kleurbehoud een wasmiddel voor de zwarte was gebruikt. Voor alle overige kleuren was kun je wasmiddel voor de bonte was gebruiken. Was je na de eerste wasbeurt op een lagere temperatuur dan adviseren wij een vloeibaar- wasmiddel te gebruiken voor witte was. Eventuele losse draadjes zoals gewoonlijk zo kort mogelijk afknippen en nooit aan trekken!

Hoe was & droog ik mijn katoenen badjas? Onze katoenen badjassen kun je machinaal wassen op 40°Celsius, een klein scheutje vloeibaar wasmiddel is voldoende om het fleece materiaal in topconditie te houden. Bij machinaal drogen de wasdroger instellen op een programma met lage temperatuur al adviseren wij een natuurlijke droging door de sneldrogende eigenschappen en hierbij toch zacht blijft.

Hoe was & droog ik mijn fleece badjas? Onze fleece badjassen kun je machinaal wassen op 30°Celsius, een klein scheutje vloeibaar wasmiddel is voldoende om het fleecemateriaal in topconditie te houden. Bij machinaal drogen de wasdroger instellen op een programma met lage temperatuur al adviseren wij een natuurlijke droging door de sneldrogende eigenschappen en hierbij toch zacht blijft.

  • Geen bleekmiddel gebruiken
  • Niet strijken of heet drogen
  • Alleen samen wassen met niet pluizend textiel.
Lees meer