Velours badjas | Badjas velours

Filter uw producten

Pagina 1 van 5

Met een velours badjas kan je werkelijk niet de mist in gaan. Dit materiaal is namelijk enerzijds bijzonder zacht aan de buitenzijde en heeft een ongekend luxe uitstraling. De binnenzijde is echter gemaakt van katoen, waardoor deze badjassen enorm comfortabel zitten en tevens over enkele belangrijke (vochtopnemende) eigenschappen beschikken. Het spreekt dan ook voor zich dat een badjas velours voor iedereen die houdt van comfort en elegantie uitkomst biedt. Is dit nu precies hetgeen waar jij van houdt? Vergeet dan zeker niet om ons volledige assortiment hierboven op je gemak te bekijken.

Wat is een velours badjas precies?

Velours badjassen worden ‘opgetrokken’ uit katoen. Dit zorgt ervoor dat deze badjassen enorm zacht aanvoelen op de huid, maar tegelijkertijd beschikken over een hoogwaardige en elegante uitstraling. Velen zien deze badjassen dan ook als de meest luxueuze badjassen die beschikbaar zijn en wij delen deze mening dan ook zeker. Toch betekent dit niet dat deze badjassen onbetaalbaar zijn, aangezien wij er hier bij Badjas.com alles aan doen om iedere badjas velours zo betaalbaar als mogelijk te houden.

Een badjas velours voor iedereen

Binnen onze webwinkel kan iedereen terecht voor de aanschaf van een luxueuze badjas van velours. Dit betekent dat we meer dan voldoende keuze hebben voor zowel jongens, meisjes, dames en heren. De badjassen zijn gemaakt van authentiek Turks katoen en dit land staat erom bekend enorm hoogwaardige stoffen te produceren. Dit is dan ook precies hetgeen dat je direct terugziet in een velours badjas en wij raden je dan ook zeker aan om de kwaliteit en de uitstraling van deze badjassen eigenhandig te ervaren.

Kies die velours badjas die bij je past

Wanneer je al een vluchtige blik hebt geworpen op ons assortiment zal het je niet ontgaan zijn dat wij een badjas velours in vele verschillende soorten en maten aanbieden. Vandaar dat wij je dan ook willen aanraden om je keuze zorgvuldig te overwegen. Maak zeker geen overhaaste en laat alle verschillende mogelijkheden even op je inwerken. Zie je uiteindelijk een velours badjas die volledig naar jouw smaak is? Dan kan je deze binnen een handomdraai via onze webwinkel bestellen. Bestel je op een werkdag voor 17:00? Dan zorgen wij ervoor dat jouw badjas de volgende dag bij je thuis zal worden afgeleverd. Daarnaast brengen we geen verzendkosten in rekening.

Vragen en/of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen met betrekking tot het bestellen van een velours badjas uit ons assortiment? Dan is het mogelijk om zeven dagen per week van 09:00 tot 21:00 telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen naar 0251-273040. Liever mailen? Ook dat is geen enkel probleem en maak in dit geval gebruik van het volgende e-mailadres: [email protected] Wij vertellen je in ieder geval met veel plezier alles wat je wilt weten over een velours badjas uit ons assortiment.

Je vind bij ons altijd jouw ideale badjas! Bekijk ook eens ons volledige assortiment van: