Wafel badjas | Badjas wafel

Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Een wafel badjas, wat is dat nu eigenlijk precies en waar heeft deze badjas zijn unieke naam aan te danken? Deze vragen beantwoorden wij graag voor je en we beginnen dan ook gelijk. De naam hebben deze badjassen te danken aan het unieke wafelpatroon dat is terug te zien in de badjas wafel. Daarnaast staan deze badjassen bekend om hun uitstekende comfort en stijlvolle uitstraling. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat deze badjassen al jarenlang enorm populair zijn binnen onze webwinkel en eerlijk gezegd zien wij deze populariteit niet snel meer afnemen.

Een wafel badjas voor in de sauna of wellness

Eén van de belangrijkste aspecten waar je bij een badjas wafel op kunt rekenen is dat deze badjassen uitstekend in staat zijn om vocht op te nemen. Het materiaal is namelijk gemaakt van 100% katoen en de structuur zorgt ervoor dat de badjas zowel luchtig als modieus is. Qua gewicht zijn deze badjassen iets lichter dan je bijvoorbeeld van een badstof of velours badjas gewend bent. Wanneer dit hetgeen is waar jij naar op zoek bent kan je met een wafel badjas werkelijk niet de mist in gaan.

Een badjas wafel voor op reis

Eén van de voordelen die komt kijken bij deze lichtgewicht badjassen is dat deze bijzonder eenvoudig mee te nemen zijn. Dit kan van pas komen wanneer je dus bijvoorbeeld naar een sauna of wellness gaat, maar ook wanneer je op vakantie gaat en je graag heerlijk ontspannen wilt wakker worden in je eigen wafel badjas. Doordat deze badjassen tevens beschikken over een uitstekende ventilerende werking kan je ook in de wat warmere landen prima deze badjas wafel dragen.

Maak een keuze uit ons assortiment

Een wafel badjas aanschaffen doe je natuurlijk niet iedere dag en dit betekent dat je goed zal willen nadenken over de keuze die je uiteindelijk maakt. Bekijk ons assortiment dan ook zorgvuldig en laat alle verschillende mogelijkheden op je inwerken. Kies vervolgens de variant die je het beste bij jezelf vindt passen en bestel deze op een eenvoudige wijze via onze webwinkel.

Stel je vragen eenvoudig

Mocht je vragen hebben over een badjas uit ons assortiment is het mogelijk om je vragen direct aan ons te stellen. Dit kan zeven dagen per week van 09:00 tot 21:00 telefonisch door te bellen naar 0251-273040. Natuurlijk is het ook geen enkel probleem wanneer je ons wenst te mailen en maak in dit geval gebruik van het volgende e-mailadres: [email protected] Wij helpen je in ieder geval graag verder, zodat jij uiteindelijk in staat bent om een weloverwogen keuze te maken met betrekking tot de aanschaf van een wafel badjas.

Je vind bij ons altijd jouw ideale badjas! Bekijk ook eens ons volledige assortiment van: