Badjas kind | Kinderbadjas

Filter uw producten
Pagina 1 van 4

Een badjas kind zal zonder twijfel je kind(eren) enorm gelukkig maken. Kinderen houden er nu eenmaal van om dingen te krijgen van hun ouders en vooral wanneer het een heerlijk kledingstuk betreft dat ze vrijwel iedere dag aan kunnen doen. Een kinderbadjas is zowel heerlijk om ’s ochtends als ’s avonds te dragen en hierbij verdwijnt in sommige gevallen dan ook de noodzaak voor een pyjama. Binnen onze webwinkel kan je terecht voor de aanschaf van kinderbadjassen in allerlei mooie kleuren of voor badjassen die zijn voorzien van een leuke en/of stoere print. Bekijk ons aanbod op je gemak en ontdek het zelf hier bij Badjas.com.

Allerlei verschillende soorten kinderbadjassen

Kinderen hebben een nogal uitgesproken smaak. Wij weten dit als geen ander en dit is dan ook precies de reden dat wij ons best hebben gedaan om een zo’n divers mogelijk assortiment samen te stellen. Hierdoor wordt het als ouder mogelijk om samen met je kind op zoek te gaan naar een badjas kind die volledig in de smaak valt van zowel jij als ouder en je kind. Toch moeten we je eerlijk toegeven dat de smaak van je kind(eren) hoogstwaarschijnlijk de doorslaggevende factor zal zijn. Wij zijn in ieder geval van mening dat een kinderbadjas één van de meest leuke en dankbare producten is om te mogen ontwikkelen en fabriceren. Tijdens het productieproces zien we de glinsterende blikken van de kinderen dan ook constant voor ons.

Een kinderbadjas zorgt voor een vrolijk kind

Vind jij het nu moeilijk om een geschikt cadeau voor je kinderen uit te zoeken? Dan helpen wij je hier graag mee verder. Een unieke en sfeervolle badjas kind is namelijk het ideale product om cadeau te doen. Ten eerste verwachten je kinderen het waarschijnlijk niet dat ze een kinderbadjas cadeau krijgen, maar daarnaast is het wel een kledingstuk dat echt van hunzelf is. Niemand zal de badjas dragen en dit zorgt bij kinderen voor een soort gevoel van trots, vooral wanneer de badjas nog is voorzien van leuke prints of opdrukken.

De praktische voordelen van een badjas kind

Naast dat het voor de kinderen natuurlijk geweldig is om een badjas kind te dragen brengt dit kledingstuk ook voor de ouders enkele praktische voordelen met zich mee. Zo kunnen de badjassen gedragen worden na het zwemmen, op vakantie of bijvoorbeeld gewoon lekker thuis. De badjassen beschikken over een uitstekende pasvorm en zijn gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Hierdoor voelen onze badjassen heerlijk aan op de kinderhuid en dit is dan ook van groot belang. De huid van jonge kinderen is namelijk extra gevoelig. Een kinderbadjas uit ons assortiment is o.a. gemaakt van fleece, (badstof) katoen, flanel fleece, velours katoen of bamboe katoen.

Een badjas voor moeder en dochter

Een badjas geven aan je kind is natuurlijk al een hartstikke fijn gevoel. Echter is het mogelijk om dit gevoel nog even wat te versterken door te kiezen voor één en dezelfde badjas kind voor moeder en dochter. Binnen onze webwinkel hebben wij heel wat verschillende varianten beschikbaar die zowel beschikbaar zijn in kleine als grote maten. Hierdoor kan je er samen met je dochter stijlvol bijlopen en ’s avonds in dezelfde badjas bijvoorbeeld een filmpje kijken. Dit zal dan ook zeker zorgen voor een aangenaam gevoel van saamhorigheid en wij kunnen je vertellen dat je kind dit enorm zal waarderen.

Overige eigenschappen van de badjassen

Een badjas kind uit ons assortiment is licht en valt soepel. Hierdoor hebben je kinderen meer dan genoeg bewegingsvrijheid en kunnen zo onbezorgd blijven rennen en spelen. Ook wanneer ze even lekker willen rusten op de bank zijn deze badjassen door de zachte stoffen uitstekend geschikt. Tot slot beschikken de badjassen over sterk drogende eigenschappen, waardoor het lichaam snel op zal drogen.

Zorg voor een persoonlijke touch

Wil jij een kind nu een echt uniek cadeau geven? Dan is het mogelijk om de badjas kind te borduren met bijvoorbeeld een naam of een afbeelding naar keuze. Indien dit hetgeen is wat je wenst kan je dit aangeven tijdens het bestelproces. Doordat wij een borduuratelier in eigen beheer hebben kunnen wij ook de geborduurde badjassen snel leveren. Ga uit van een levertijd van maximaal 1 tot 2 werkdagen. Een badjas kind zonder borduursel wordt de volgende werkdag geleverd, mits voor 17:00 besteld.

Neem contact met ons voor meer informatie

Mocht het nu zo zijn dat je behoefte hebt aan meer informatie over een badjas kind uit ons assortiment raden wij je aan om direct contact met ons op te nemen. Dit is telefonisch mogelijk door te bellen naar 0251-273040. Ook wanneer je ons wilt mailen is dit natuurlijk geen enkel probleem. Maak in dit geval gebruik van het volgende e-mailadres: [email protected] Wij kunnen je voorzien van alle informatie die je nodig hebt, waardoor jij in staat bent om een weloverwogen keuze te maken met betrekking tot de aanschaf van een badjas kind uit ons assortiment.