Kinderbadjassen

Wat is er nou leuker dan je kind een badjas cadeau te doen? Bij het gezellig samen uitzoeken ervan alleen al verschijnt de twinkeling. Bij het ontvangen ervan - al de volgende dag - komt bij het openen van het pakketje de lach. En de rest van de komende paar jaar geniet je jongen of meisje op die onbetaalbare momenten 's ochtends en 's avonds, onmiskenbaar met een vol tevreden blik. Van de gave kleur of print en het onuitwisbaar behaaglijke gevoel.

Het is één van de leukste en meest dankbare producten om te mogen ontwikkelen en fabriceren: kinderbadjassen. Gave, kekke, stoere en haast letterlijk fluwelen badjassen zijn ook voor de jongste generatie een superleuk extraatje, als deze althans ook echt lekker zitten en gemaakt zijn van het allerbeste materiaal. Nou, dat zit bij Badjas.com wel goed. We hebben een royale collectie van de meest relaxte badjassen voor de kleinsten en állerkleinsten. Badjassen van de fijnste stof, die goed drogen, ademen en heerlijk warm zijn!

Altijd de blits, mee met de tijd
De laatste trends op het gebied van kinderbadjassen? Wij volgen ze als liefhebbers en vakspecialist nauwgezet. Bovendien hechten we aan een ruim aanbod van badjassen voor elk kind en elk karakter. Je vindt in deze ervaren badjassenshop natuurlijk de effen badjassen voor kids in heldere en/of rustige, iets meer en/of iets minder uitgesproken kleuren. Van warm winters tot fris zomers. Ook mag de traditionele witte variant niet ontbreken. Maar er zijn ook allerlei kleinere badjassen die je als kind volledig in staat stellen de blits te maken!

Echt allerlei kinderbadjassen!
Welke van deze mega hippe kinderbadjassen er zoal zijn? Nou, een blik op de foto's op deze pagina maakt al met één scan veel duidelijk. Je ziet er kinderbadjassen met dierenprint. Badjassen met stippen, een badjas met voetballen erop, met hondenpootjes, zebrastrepen, sterretjes of hartjes. Kinderbadjassen met stoere capuchon of strakke sjaalkraag. Een badjas voor kids met gemakkelijke koordsluiting of net even iets anders, zoals een sluiting met rits. Kinderbadjassen voor baby's van 0 jaar tot stoere badjassen voor tieners shop je eenvoudig online op badjas.com.

Waarvoor kun je zo'n kids badjas gebruiken?
Wil je als moeder, vader of misschien wel oma of opa een badjas voor meisjes of een badjas voor jongens kopen? Je vindt in deze shop kinderbadjassen die uitermate geschikt zijn voor binnenshuis. Maar ook voor op vakantie en bijvoorbeeld na zwemles zijn deze meisjes- en jongensbadjassen zo aangenaam dat een kind na het allereerste gebruik nooit anders meer wil. Dat komt onder andere door de pasvorm die speciaal is gericht op de jeugdige drager. En door eveneens een zorgvuldige keuze met betrekking tot het gebruikte materiaal.

Van welk materiaal is zo'n kinderbadjas?
Elk kind verdient immers een zachte, warme badjas die heerlijk aanvoelt op de kinderhuid. Juist de huid van jonge meisjes en jongens is nog extra gevoelig. Fijne stoffen van hoogwaardige kwaliteit zorgen voor een substantiële verhoging van het draagcomfort. De badjassen voor kids op deze website zijn gemaakt van kwaliteitsstoffen als fleece, (badstof) katoen, flanel fleece, velours katoen en bamboe katoen.

Badjas voor moeder & dochter
Een badjas voor je kind shoppen is natuurlijk al een feestje op badjas.com. Echter maak jij jouw kind nog blijer als hij of zij dezelfde badjas mama mag dragen. Wij hebben waanzinnig leuke badjassen voor moeder & dochter.

Ideaal voor chillen, ideaal voor snel drogen en lekker dragen
Ze dragen licht en vallen soepel. Zulke gemakkelijke kleding is ook eigenlijk gewoon een must voor het onbezorgd spelende, rennende kind. Evenals voor tijdens het chillen op de bank. Waarbij de stof én heerlijk zacht is aan binnen- en buitenkant én vooral van binnen óók over sterk drogende eigenschappen moet beschikken.

Tot slot een paar suggesties!

  • Heb je al eens gedacht aan bij elkaar passende badjassen voor het hele gezin? Of aan een gelijkende badjas voor moeder en dochter en/of zo'n badjas voor vader en zoon? Bij veel van onze kinderbadjassen bestaat deze uniforme, matchende mogelijkheid!
  • Heel herkenbaar: pfoeh, waarmee doe je je vriend of vriendin als kersverse ouder(s) nou eens iets origineels cadeau? Je raadt het al: een badjas voor de baby! Ideaal en heerlijk voor het tere huidje van de piepkleine levensaanwinst, zeker net uit badje... Nog maar te zwijgen over hoe schattig zo'n mini-jasje staat...
  • Zeker als je ervoor kiest de baby badjas te laten borduren met naam! Ook voor veel van onze kinderbadjassen bestaat deze gewilde mogelijkheid. Een persoonlijke touch. Altijd leuk! Op deze site kan dat professioneel en razendsnel, via ons borduuratelier in eigen beheer. Een badjas laten borduren met naam kan natuurlijk ook voor het gehele gezin!

Morgen nog je nieuwe kinderbadjas in huis?
Kinderbadjassen heeft Badjas.com van het populaire Badrock en alle andere nationale en internationale merken die uitsluitend innoveren en produceren met hoogwaardig materiaal. Al onze badjassen voor baby's, meisjes en jongens zijn direct uit eigen voorraad leverbaar. Vandaag vóór 22.00 uur je originele kids badjas besteld? Dan is de aanwinst morgen al persoonlijk door je uit te pakken! Let op: ook een kinderbadjas met naam erop geborduurd is met 1-2 werkdagen al in huis!

Om het onze klanten makkelijk te maken kun je eenvoudig filteren op de filter categorieën:kleur, maat of prijs.

> Advies en informatie <
Lees hier onderhoudtips, wasvoorschriften & info over badjassen.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 3