Badjas met capuchon

Filter uw producten


Pagina 1 van 6

Lekker hoor. Zo'n capuchon. Hij staat een beetje (erg) stoer. Niet onbelangrijk. Maar hij houdt je ook heerlijk warm. Want als je hoofd op temperatuur is, volgt de rest vanzelf. En badjassen met capuchon drogen je haren als de beste. De stof is er perfect op aangepast. Zo'n hooded badjas is er voor kinderen, maar ook voor 'oud'. Al voelt eenieder zich blijvend jong met zo'n prachtig badjas-met-capuchon-exemplaar. Kies er één uit, morgen al in huis en dragen maar!

Een capuchon over je hoofd slaan; het geeft ook in huis een geborgen gevoel. Pure ontspanning, voor je uit starend in een lichte roes opgeslokt door de tv. Of buitenshuis in de kleedkamer van zwembad of sauna direct all-over bedekt met een bron aan warmte. Een badjas met capuchon: je wou zeker als klein kind dat het altijd maar kon...

Je hoofd droog, je hoofd warm
Ook voor volwassenen - heren én dames - zijn er zeer behaaglijke badjassen met een geïntegreerde bedekking voor het hoofd. Het maakt een badjas helemaal af. Zeker tijdens de koudere wintermaanden ben je telkens weer blij dat je 'm hebt. In de badkamer, voor over de net gewassen haren, zo comfortabel en praktisch beleef je het helaas niet elke dag.

Badjas met hoodie
Maar wel zo vaak als mogelijk natuurlijk! Je kunt in dit up-to-date assortiment aan trendy badjassen met hoodie in elk geval uitstekend terecht. Je vindt vast zo'n badjas die ook qua pasvorm en design het beste bij je past. Allemaal zijn ze van méér dan prima kwaliteit: het is een wezenlijk aspect waar we bij Badjas.com zorgvuldig op selecteren. En ze zijn er in veel kleuren, modellen en maten.

Trendy badjassen met capuchon
Neem voor de modebewuste dames bijvoorbeeld een badjas met capuchon van trendy merken als Rebelle en Desigual. Sierlijk en fleurig! En zo is er voor stoere heren - bijvoorbeeld - een badjas met capuchon van het topmerk Badrock: tijdloos en elegant. Maar deze online badjassenwinkel kent uiteraard nog veel meer exemplaren met capuchon. Neem bijvoorbeeld de uniseks badjassen van het label BadrockDeluxe, in uitgekiende kleuren!

> Advies en informatie <
Lees hier onderhoudtips, wasvoorschriften & info over badjassen.

 

 

Lees meer