Badjas met knopen

Filter uw producten
Pagina 1 van 2

Een badjas met knopen: eerder uitzondering dan regel. Toch merken wij de laatste tijd dat steeds meer mensen kiezen voor deze unieke badjassen. Dit komt doordat deze kledingstukken over een elegante uitstraling beschikken en daarnaast door middel van de knopen strak rond het lichaam zitten. Hierdoor profiteer je dan ook van het feit dat je gehele lichaam strak omgeven is door een badjas in een comfortabele stof. Wij hebben zowel badjassen in ons assortiment die enkel en alleen door middel van knopen zijn te sloten, maar daarnaast hebben we ook varianten beschikbaar die zowel zijn voorzien van knopen als een bindceintuur. Bekijk ons volledige aanbod hierboven of lees verder voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Badjas.com

Wij van Badjas.com draaien inmiddels alweer een flinke tijd meer in de online badjaswereld. Dit komt dan ook doordat wij uitsluitend badjassen verkopen van hoogwaardige kwaliteit. Dit is onder andere te merken aan de materialen waarvan ons ochtendjassen gemaakt zijn. We geven namelijk de voorkeur aan stoffen die beschikken over unieke kenmerkende eigenschappen. Neem bijvoorbeeld een badjas met knopen van velours katoen die te herkennen is aan de elegante uitstraling. Daarnaast bieden wij onze klanten uiteraard een keuze uit diverse modellen en hebben we badjassen beschikbaar voor jongens, meisjes, dames en heren.

De voordelen van een badjas met knopen

Over het algemeen zijn badjassen die door middel van knopen gesloten kunnen worden wat kortere varianten dan bijvoorbeeld badjassen die enkel zijn voorzien van een bindceintuur. Dit komt omdat een gesloten badjas met knopen mogelijk onpraktisch wordt wanneer je wilt gaan zitten. Toch is de manier van sluiten juist bijzonder praktisch en daarnaast zullen de knopen niet snel losgaan, zoals bij een bindceintuur nogal eens het geval is. Dit is dan ook precies de reden dat steeds meer mensen de laatste tijd de voorkeur geven aan deze unieke badjassen en dit is een trend die wij natuurlijk alleen maar toejuichen.

Onderhoudstips

Indien je zo lang als mogelijk gebruik wilt maken van jouw badjas met knopen dien je deze op de juiste manier te onderhouden. Wanneer je dit namelijk niet doet kan de zachtheid of de unieke pasvorm van de badjas verloren gaan. Dit is natuurlijk iets waar je absoluut niet op zit te wachten en vandaar dat wij je dan ook willen aanraden om de productspecificaties altijd zorgvuldig door te nemen. Hierin staat namelijk precies hoe je onze badjassen het beste kunt drogen en wassen, zodat je vervolgens in staat bent om de levensduur van de badjas met knopen aanzienlijk te verlengen.

Meer weten?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je meer wilt weten over een specifieke badjas uit ons assortiment. In dit geval willen wij dan ook benadrukken dat het zeven dagen per week mogelijk is om telefonisch contact met ons op te nemen. Dit kan door te bellen naar 0251-273040. Daarnaast kan je ons ook gerust mailen en maak hiervoor gebruik van het volgende e-mailadres: [email protected] Wij voorzien je in ieder geval graag van alle informatie die je nodig hebt over de badjas met knopen die je wenst te bestellen.

Je vind bij ons altijd jouw ideale badjas! Bekijk ook eens ons volledige assortiment van: