Badjas met raglan mouw

Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Wat is een raglan mouw? Je komt het weleens tegen - ook op Badjas.com - zonder dat je misschien voor ogen hebt wat er nu kenmerkend is aan dit soort mouw. Kort gezegd is de schuine naad ter hoogte van de oksel tot aan de halskraag het typerende van raglan mouwen. 

Een kledingstuk zoals een trui, een pullover, t-shirt, sweater of jas, maar natuurlijk ook een badjas heeft logischerwijs mouwen. Maar hoe komen deze precies tot stand? Wanneer dat met de raglan-methode gebeurt, wordt de mouw 'ingezet' of in andere woorden bevestigd door de voornoemde schuine manier: met een aanzetnaad schuin van de oksel naar de hals.

Bij een raglanmouw bestaan het mouw- en het schouderdeel uit één stuk. Raglanmouwen hebben een groter armsgat, waardoor het aantrekken van de badjas iets makkelijker wordt. Voor mensen met ietwat afhangende schouders is de raglan mouw wat minder geschikt.

Unisex badjassen met raglanmouw. De best verkochte badjassen lijn uit onze uitgebreide collectie zijn onze Badrock badjassen voor hem & haar. Deze collectie bestaat uit twee lijnen en beide zijn leverbaar in 9 moderne kleurtjes. Het gaat om onze unisex badstof badjassen met capuchon en onze unisex velours katoenen badjassen met sjaalkraag. Deze comfortabele badjassen van topkwaliteit zijn unisex en vallen hierdoor iets ruimer en zijn daarom ook voorzien van raglan mouw. Met een groot gevoel van welbehagen en bewegingsvrijheid kun je je heerlijk omhullen in onze comfortabele badjassen met raglan mouw.

> Advies en informatie <
Lees hier onderhoudtips, wasvoorschriften & info over badjassen.

 

Lees meer