Badjas met ritssluiting

Filter uw producten


Pagina 1 van 1

Soms wil je wel eens wat anders. De ontwerpers van onze badjassen zijn designers met passie die smaak combineren met praktisch nut, en zo óók bij de ritssluiting uitkomen. Een voordeel van een badjas die open en dicht kan met een rits, is dat deze nooit openvalt. Daarnaast kan de rits nooit kwijtraken. En een rits maakt de badjas strak en elegant.

De rits van een badjas zit doorgaans wat hoger dan de sluiting met een koord. Sterker nog, bij veel modellen kun je de rits lekker hoog optrekken. Het koord zit om het middel, de rits echter loopt vanzelfsprekend door tot richting je hals. Een badjas met rits is soms ook handig voor dames in de sauna, omdat je desgewenst de saunabadjas dus iets hoger sluiten kunt. Dat kan eveneens goed uitkomen voor thuis, als bijvoorbeeld plotseling iemand aan de deur staat en je het prettiger vindt een iets geslotener bovenlijf te hebben, zonder daarvoor eerst in allerijl een hemd of t-shirt aan te hoeven trekken.

Dames badjas met rits kopen

Weer eens iets anders: een damesbadjas met rits! Wij zijn zelf erg enthousiast over het nieuwe badjasontwerp – damesbadjas met rits - wat misschien wel meer voordelen heeft dan je denkt. Zo is een ultiem draagcomfort voor veel van onze klanten het belangrijkste. Immers draagt je jouw badjas op de momenten dat je heerlijk ontspannen bent. Als je na jouw zondagochtend ontbijt besluit om nog even wat langer in je damesbadjas te blijven studderen is een rits badjas uitermate handig. Je kunt namelijk heerlijk vrij bewegen in een badjas met rits zonder dat je bang hoef te zijn dat uw badjas openvalt op het moment dat je dit net niet wilt. In een damesbadjas met rits kun je dus heerlijk een beetje schoonmaken of de ramen lappen, tussen het relaxen door. Lekker ongedwongen in eigen huis. Daar wordt iedere vrouw in deze hectiek blij van. Buiten de functionaliteit van de badjas met rits is niet onopgemerkt gebleven dat een damesbadjas met rits supermodern staat! Welke badjas voor dame met ritssluiting past bij jou?

Rits badjassen voor dames online bestellen | Ook met panterprint

Het online bestellen van een damesbadjas is in onze uitgebreide webwinkel zeer eenvoudig. Wij hebben onze uitgebreide webwinkel eenvoudig voor jou ingericht, zodat je makkelijk naar je potentiële nieuwe aankoop navigeert. Een rits badjas is modern en met name de moderne en luxere badjassenmerken hebben de damesbadjas met rits aan hun collectie toegevoegd. De rits als sluiting van de badjas zit doorgaans hoger dan een ceintuur sluiting wat zorgt voor nog meer welbehagen. De meest geliefde dames badjassen met rits zijn onze waanzinnig leuke ‘Badrock’ badjassen met panterprint. Een badjas met panterprint én rits is een tikkeltje spannend Wij zeggen: doen!

Badjas met rits: ook voor kinderen
Voor kinderen is een rits soms extra leuk en praktisch, omdat ze hiermee hun kinderbadjas makkelijk kunnen open- en dichtritsen. Hetzelfde geldt voor volwassenen: een rits zit altijd goed dicht tot aan de hoogte die je wenst en laat nooit los. Denk trouwens niet dat de rits de hals irriteert; daarover is bij al onze badjassen (altijd van hoge kwaliteit) goed nagedacht.

Bijna altijd een korte badjas
Een badjas met rits is eigenlijk altijd een kort model badjas. De reden is dat het anders niet makkelijk is om te gaan zitten met zo'n badjas aan! Dat zit zo: een lange badjas die gesloten is met een rits valt bij het zitten gaan niet open. Verder draagt de combinatie van een badjas met ritssluiting met de hippe pasvorm, in belangrijke mate bij aan die speciale, moderne looks.

> Advies en informatie <
Lees hier onderhoudtips, wasvoorschriften & info over badjassen.

 

 

Lees meer