Badjas met ritssluiting

Soms wil je wel eens wat anders. De ontwerpers van onze badjassen zijn designers met passie die smaak combineren met praktisch nut, en zo óók bij de ritssluiting uitkomen. Een voordeel van een badjas die open en dicht kan met een rits, is dat deze nooit openvalt. Daarnaast kan de rits nooit kwijtraken. En een rits maakt de badjas strak en elegant.

De rits van een badjas zit doorgaans wat hoger dan de sluiting met een koord. Sterker nog, bij veel modellen kun je de rits lekker hoog optrekken. Het koord zit om het middel, de rits echter loopt vanzelfsprekend door tot richting je hals. Een badjas met rits is soms ook handig voor dames in de sauna, omdat je desgewenst de saunabadjas dus iets hoger sluiten kunt. Dat kan eveneens goed uitkomen voor thuis, als bijvoorbeeld plotseling iemand aan de deur staat en je het prettiger vindt een iets geslotener bovenlijf te hebben, zonder daarvoor eerst in allerijl een hemd of t-shirt aan te hoeven trekken.

Badjas met rits: ook voor kinderen
Voor kinderen is een rits soms extra leuk en praktisch, omdat ze hiermee hun kinderbadjas makkelijk kunnen open- en dichtritsen. Hetzelfde geldt voor volwassenen: een rits zit altijd goed dicht tot aan de hoogte die je wenst en laat nooit los. Denk trouwens niet dat de rits de hals irriteert; daarover is bij al onze badjassen (altijd van hoge kwaliteit) goed nagedacht.

Bijna altijd een korte badjas
Een badjas met rits is eigenlijk altijd een kort model badjas. De reden is dat het anders niet makkelijk is om te gaan zitten met zo'n badjas aan! Dat zit zo: een lange badjas die gesloten is met een rits valt bij het zitten gaan niet open. Verder draagt de combinatie van een badjas met ritssluiting met de hippe pasvorm, in belangrijke mate bij aan die speciale, moderne looks.

> Advies en informatie <
Lees hier onderhoudtips, wasvoorschriften & info over badjassen.

 

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1