Badjas met sjaalkraag

Filter uw producten


Pagina 1 van 6

Lekker behaaglijk, zo’n sjaalkraag. Hij staat daarnaast erg elegant en zelfs een beetje stoer. Maar het belangrijkste is dat deze kraag een extra stukje warmte en comfort biedt. Vooral in de winter is zo’n koude nek bijzonder onprettig en dan is een zachte kraag wel zo fijn. Een kraag houdt ook je nek vrij van nat, druppend haar en vangt vocht op als je je badjas aantrekt in bijvoorbeeld de wellness. Ontzettend handig dus, zo’n sjaalkraag!

Een badjas is bedoeld voor de ontspannen momenten in het leven, of het nou thuis is of in bijvoorbeeld de sauna. Het is dus belangrijk dat een badjas behaaglijk voelt en lekker zit. De details kunnen een badjas net dat extra stukje comfort geven. Dat doet bijvoorbeeld een badjas met sjaalkraag of – ook erg populair in onze shop – een badjas met capuchon. Lekker warm en extra behaaglijk!

Badjas met sjaalkraag: zowel van fleece als katoen
Zowel een groot aantal van onze fleece badjassen als onze badjassen van katoen zijn voorzien van een behaaglijke sjaalkraag. Bij beide soorten badjassen zal de kraag extra warmte geven aan de nek en hals. In het geval van een katoenen badjas heeft de kraag ook een vochtopnemende werking. Ideaal, als je de badjas aantrekt na een bad of douche of een rondje sauna.

Ook erg behaaglijk: onze badjassen met capuchon
Ook badjassen met capuchon – of badjassen met hoodie – geven net wat extra warmte aan nek, hals én hoofd. Bovendien zorgt een badjas met capuchon voor een geborgen gevoel. Jezelf even lekker terugtrekken op de bank in je fijne, warme badjas. Ook voor kinderen is een badjas met capuchon ideaal. Het houdt de nog gevoelige hoofdjes warm na een badje of douche en zorgt voor extra comfort tijdens het spelen of relaxen in huis.

Badjas.com staat voor service
Een badjas met sjaalkraag is bij ons snel besteld, gewoon vanuit je luie stoel. Wij versturen onze badjassen altijd met PostNL om zo een veilige en snelle levering te kunnen waarborgen. Als je jouw badjas voor 22.00 uur bestelt, heb je de badjas de volgende dag in huis. Voor verzending van geborduurde of geprinte badjassen rekenen we een dag extra. Heb je opmerkingen of vragen, neem dan dus gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

> Advies en informatie <
Lees hier onderhoudtips, wasvoorschriften & info over badjassen.

 

 

Lees meer