Badjassen voor de sauna

Filter uw producten


Pagina 1 van 6

Het bezoeken van de sauna is voor velen een heerlijke vorm van ontspanning. Even alle stress en drukte van je af laten glijden en helemaal tot jezelf komen. Wat in de sauna natuurlijk perfect van pas komt is een badjas. Op Badjas.com hebben we speciaal voor alle sauna- en wellness-liefhebbers een categorie aangemaakt met daarin al onze saunabadjassen. Met een badjas uit onderstaand overzicht weet je zeker dat je helemaal klaar bent voor je volgende saunabezoek!

Tijdens een saunabezoek kun je eigenlijk niet zonder badjas. Een badjas trek je even snel aan als je van ruimte naar ruimte loopt of als je je hebt afgespoeld. Het is wel belangrijk dat je voor de sauna een badjas neemt die goed past bij de wisselende temperaturen en hoge luchtvochtigheid. Een katoenen badjas is hiervoor perfect geschikt.

Ontspannen met onze saunabadjassen
Een badjas voor in de sauna is gemaakt van hoogwaardig katoen en komt perfect van pas in warme en vochtige omstandigheden. Katoen heeft als voordeel dat het in hoge mate vochtopnemend is. Bovendien is katoen erg ademend en ventileert het goed. Bij hoge temperaturen is een badjas van katoen dus lekker luchtig terwijl hij bij kou warmte biedt. Ideaal dus, voor in de wellness. Maar een katoenen badjas is ook erg handig voor na een bad, douche, zwempartij of op vakantie.

Saunabadjas met daarop je naam?
Onze effen saunabadjassen kun je laten voorzien van een borduring. Badjas.com biedt je via het eigen borduur-atelier uitgebreide opties qua kleuren en lettertypen om je naam, initialen of logo stijlvol vast te leggen. Een borduring geeft je badjas een persoonlijke touch. Bovendien is het voortaan extra makkelijk om je badjas te herkennen. Wel zo handig als je in de sauna jouw badjas eruit probeert te pikken. Een katoenen badjas met naam is ook handig voor je kind, bijvoorbeeld na zwemles of op vakantie.

Zie ook onze badjassen voor in huis
Naast onze saunabadjassen van katoen, hebben we ook een groot aantal comfortabele fleece badjassen in ons assortiment. Deze zijn bijzonder geschikt voor in huis. Fleece heeft namelijk als kenmerk dat het bijzonder warm en zacht is en soepel om het lichaam valt. Een fleece badjas is dus ideaal om thuis lekker in te relaxen. We hebben een groot aantal fleecebadjassen in het assortiment, zowel voor heren en dames als voor kinderen en baby’s.

> Advies en informatie <
Lees hier onderhoudtips, wasvoorschriften & info over badjassen.

 

 

Lees meer