Badjas voor senioren | voor hem en haar | 50+, 60+, 70+, 80+

Filter uw producten


Pagina 1 van 1

De leeftijd bereikt van senior en een badjas zoeken én vinden die voldoet aan uw smaak? Dat lukt gegarandeerd op Badjas.com. Als heer of als dame van zekere leeftijd is het te vroeg om de mode aan u voorbij te laten gaan. Een stijlvolle badjas die past bij u als heer - of bij u als dame. Van fijn, zacht, warm materiaal en hoogwaardige kwaliteit. Met een rustig, effen of rijk uiterlijk. Van een degelijk merk, waarin u charmant en vitaal tevoorschijn komt.

Op badjas.com hebben wij zelfs badjassen voor senioren
Ja, er is geen ontkomen aan. Op een gegeven moment bereik je de leeftijd van 55+ en hoor je officieel tot de groep 'senioren'. Daar is helemaal niets ergs aan, want waarschijnlijk voel jij je gewoon nog jong & fit. Op badjas.com hebben wij badjassen voor iedere leeftijdscategorie, dus ook voor jou. Wij vinden 55+ nog gewoon jong en zijn van mening dat jij je nog heerlijk kunt omhullen in een hip badjas model. Laten we eerlijk zijn: een felkleurige badjas met opvallende print is misschien niet de beste keuze. Om het je makkelijk te maken hebben wij voor jou waanzinnig mooie badjas modellen geselecteerd, die zorgen voor een moderne & rustige uitstraling.

Trendy badjassen voor opa's & oma's
Één van de voordelen van ouder worden is dat velen gezegend zijn met een prachtig kleinkind. Ja, van de komst van jouw kleinkind kreeg je ongetwijfeld een euforisch en blij gevoel. Echter kreeg je ook direct de stempel van opa of oma. Voor opa's & oma's hebben wij badjassen in verschillende kleuren, modellen & dessins.

Senioren badjassen van katoen & fleece online
De twee meest voorkomende materialen badjasmaterialen die er op de markt zijn, zijn fleece & katoen. Fleece badjassen zijn ultrazacht & warm. Ideaal om thuis te dragen op ontspannen momenten. Katoenen badjassen kunnen thuis worden gedragen en in de sauna. Doordat katoen goed vocht opneemt is de badjas ook bestand tegen de vochtige & warme omstandigheden van de sauna. Geniet van al onze mooie badjas ontwerpen voor jong & oud en kies de heren- of dames die jou het meeste aanspreekt!

> Advies en informatie <
Lees hier onderhoudtips, wasvoorschriften & info over badjassen.

 

Lees meer