Badjas set man en vrouw

Filter uw producten


Pagina 1 van 3

Een badjas set man en vrouw aanschaffen? Dan zit je goed bij de webwinkel van Badjas.com. Wij hebben namelijk diverse sets beschikbaar, waardoor je samen met je partner, zus of broer stijlvol voor de dag kunt komen. Uiteraard kan en mag je van ons verwachten dat alle badjassen die we verkopen van de hoogwaardige kwaliteit zijn. Je zal dan ook veel plezier hebben van je investering en schrik niet wanneer je merkt dat je de badjas voorlopig niet meer uit zal willen trekken.

Welke badjas set man en vrouw past bij jullie?

De smaken van mannen en vrouwen kunnen nogal eens verschillen. Dit is dan ook niet meer dan logisch. Toch is het natuurlijk geweldig als jij samen met jouw partner of familielid een matchende badjas draagt. Of dit nu gezellig thuis is, in de sauna of bijvoorbeeld in een ver oord, iets samendoen is altijd leuker. Wij zijn er dan ook trots op dat we een breed en divers aanbod hebben weten samen te stellen. We hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat jij een geschikte badjas set man en vrouw binnen ons assortiment zal weten te vinden. Mocht dit nu toch moeilijker zijn dan je op het eerste ogenblik had verwacht is het natuurlijk altijd nog mogelijk om contact met ons op te nemen.

Onze kwaliteit

Bij Badjas.com streven we ernaar om enkel en alleen badjassen aan te bieden die zijn gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Wanneer men namelijk op zoek gaat naar een geschikte badjas set man en vrouw staat comfort meestal hoog in het vaandel. Dit is dan ook niet verwonderlijk, aangezien badjassen een ultiem comfortproduct zijn. Op dit vlak zal je dan ook zeker gelukkig worden van het beschikbare aanbod hier bij Badjas.com. Wij bieden namelijk verschillende sets aan die zijn gemaakt van bijvoorbeeld badstof katoen, velours katoen, wafel katoen of (flanel) fleece.

Borduren

Wil jij jouw badjas set man en vrouw nog unieker maken? Kies er dan voor om de badjassen te voorzien van een leuk borduursel. Denk bijvoorbeeld aan de namen van jou en je partner of bijvoorbeeld aan je trouwdatum. Hartstikke leuk natuurlijk en door gebruik te maken van de beschikbare borduurtool op onze website ontwerp je binnen een handomdraai je eigen unieke badjas set man en vrouw. Zodra je je bestelling hebt geplaatst gaan wij direct aan de slag in ons eigen atelier en zorgen wij ervoor dat wij jouw geborduurde badjassen binnen uiterlijk twee dagen afleveren.

Stel je vragen direct

Bij Badjas.com hebben we klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Dit is dan ook precies de reden dat onze medewerkers 7 dagen per week van 09:00 tot 21:00 telefonisch voor je klaarstaan om al je vragen te beantwoorden. Bel naar 0251-273040 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij voorzien je spoedig mogelijk met een duidelijk antwoord op je vraag over een badjas set man en vrouw.

Je vind bij ons altijd jouw ideale badjas! Bekijk ook eens ons volledige assortiment van: