Badjas tiener

Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Een badjas tiener kopen? Dan heb je waarschijnlijk al gemerkt dat je hiervoor bij Badjas.com aan het juiste adres bent. Wij hebben namelijk tientallen verschillende badjassen in ons assortiment die geschikt zijn voor tieners. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor stijlvolle effen varianten, maar ook voor tieners die op zoek naar een badjas met een leuke print hebben we meer dan genoeg mogelijkheden. Wacht dan ook niet langer en bekijk ons volledige assortiment nu hierboven. Heb je de badjas kunnen vinden waar je naar op zoek bent? Dan kan je deze eenvoudig bestellen via onze webwinkel.

Waarom kiezen voor een badjas tiener van Badjas.com?

Bij Badjas.com hebben we de kwaliteit en de uitstraling van onze badjassen enorm hoog in het vaandel staan. Dit betekent dan ook dat wij enkel en alleen badjassen aanbieden die gemaakt zijn van de beste materialen. Op het gebied van een badjas tiener betekent dit dat je de keuze hebt uit de volgende materialen:

  • Badstof katoen
  • Velours katoen
  • Flanel fleece
  • Fleece

Naast verschillende materialen heb je uiteraard nog de keuze uit een badjas tiener in verschillende uitvoeringen. Neem een voorbeeld aan de stijlvolle badjassen die zijn voorzien van een capuchon of een sjaalkraag. Wij zijn in ieder geval vol van vertrouwen dat jij uiteindelijk zal slagen binnen onze webwinkel.

Het kiezen van de juiste maat

Wanneer je je aan het oriënteren bent voor een nieuwe badjas tiener is het natuurlijk van groot belang dat je weet welke maat je hebt. Daarnaast is het feit dat de ene badjas groter uitvalt dan de andere. Om jouw zoektocht wat te vereenvoudigen kan je op de productpagina van onze badjassen gebruikmaken van een handige maattabel. Hierin kun je precies aflezen welke maat je nodig hebt, waardoor je zeker bent van het feit dat jouw badjas tiener zal zitten als gegoten.

Bestel eenvoudig

Op het moment dat jij een keuze hebt weten te maken kan je de desbetreffende badjas in kwestie via een handomdraai bestellen via onze webwinkel. Plaats de gewenste variant simpelweg in je winkelwagen en doorloop vervolgens het gehele bestelproces. Afsluitend reken je af via een betaalmethode naar keuze en vanaf dat moment gaan wij direct voor je aan de slag met de verwerking van je bestelling. Bestellingen die op een werkdag voor 17:00 bij ons worden geplaatst worden doorgaans de volgende werkdag geleverd. Bestel je na dit tijdstip? Houdt dan rekening met een levertijd van uiterlijk twee werkdagen. Ook voor een badjas tiener met een borduursel dien je rekening te houden met een levertijd van minimaal één tot twee werkdagen, aangezien wij deze badjassen zelf borduren in ons eigen atelier.

Klantenservice

Mocht je vragen hebben over een badjas uit ons assortiment willen wij je aanraden om contact op te nemen met onze medewerkers van de klantenservice. Dit kan zeven dagen per week van 09:00 tot 21:00 telefonisch door te bellen naar 0251-273040. Liever mailen? Stuur dan je vragen of opmerkingen door naar [email protected] Wij proberen al je vragen over een badjas tiener in ieder geval zo spoedig als mogelijk te beantwoorden.