Badjas voor jongens

Op zoek naar een stoere badjas voor jongens? Je vindt ze hier, op Badjas.com. In onderstaand overzicht hebben we heel handig al onze badjassen voor jongens bij elkaar gezet. Op die manier kun je samen met je zoon nèt wat makkelijker een keuze maken!

Een jongensbadjas moet natuurlijk stoer zijn en lekker zitten. De badjassen in deze categorie voldoen aan beide eisen. Al onze badjassen voor jongens zijn uitgevoerd in een stoere, effen kleur of voorzien van een leuke of grappige print. Natuurlijk kun je bij onze kinderbadjassen ook rekenen op optimaal draagcomfort en ultieme zachtheid.

Een badjas voor jongens
In de categorie badjassen voor jongens zien we met name een groot aantal blauwe badjassen. Blauw kan tegenwoordig natuurlijk ook prima voor meisjes, maar deze kleur zal ook nog steeds veel jongens aanspreken. Veel van onze kinderbadjassen zijn voorzien van een leuke print. Zo vind je bijvoorbeeld op Badjas.com een aantal kinderbadjassen met dierenprint. Maar voor jongens is er bijvoorbeeld ook een stoere voetbalbadjas én een Star Wars-badjas. Kiezen jullie voor een effen badjas? Deze kun je laten voorzien van een borduring. Zo kun je bijvoorbeeld een naam laten borduren. Ideaal om de badjas van je kind voortaan snel te kunnen herkennen.

Een kinderbadjas: ideaal voor in huis en buitenshuis
In huis, op vakantie, na het zwemmen, douchen of badderen of ’s ochtends voor bij het opstaan: het zijn slechts een paar voorbeelden wanneer een kinderbadjas bijzonder handig van pas komt. Een badjas is voor kinderen ideaal omdat ze deze zó aan kunnen trekken en er vrij in kunnen bewegen. Dit maakt een kinderbadjas multifunctioneel in gebruik.

Kinderbadjassen van de beste materialen
Al onze kinderbadjassen zijn gemaakt van de beste materialen zodat ze prettig aanvoelen op de kinderhuid. Zo vind je op Badjas.com kinderbadjassen van fleece en van katoen. Beide materialen hebben zo hun voordelen. Fleece is heerlijk warm en zacht en draagt erg comfortabel. Een fleece badjas is met name lekker om in huis te dragen. Katoen is in hoge mate vochtopnemend, ventileert goed maar biedt daarnaast ook warmte en comfort. Katoenen badjassen kunnen dus ook prima thuis gedragen worden, maar zijn ook erg geschikt voor na een douche of bad of na zwemles of op vakantie.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 2