Blue Monday in Coronatijd

  • Geplaatst op
Blue Monday in Coronatijd

Ook een OFFDAY vandaag? Onze zachte snuggies van Badrock bieden troost! Lees in dit blog alle informatie over de snuggie!

Leuk dat je op badjas.com bent en op dit blogartikel bent uitgekomen. Het is vandaag Blue Monday en voor vele is dit een wellicht wat sombere dag. Het is officieel namelijk de meest depressieve dag van het jaar. Nu hangt er al een bedrukte sfeer in dit land wegens de Corona dus de vraag is dan ook: Hoe overleven we deze Blue Monday in mineurstemming? Wat bij mij het eerste opkomt is: chillen of cocoonen in een zachte badjas of snuggie. Natuurlijk mogen lekkere foute repen chocolade & vette hapjes niet ontbreken. Helaas moest ik zelf vandaag naar kantoor, maar dat zou mijn plan als ik zelf in de luxe positie was om binnen te kunnen blijven vandaag. Op badjas.com lichten wij regelmatig gave badjasmodellen uit. Op deze deprimerende dag – voor vele – lichten wij hieronder de meest comfy badjassen & snuggies uit om Blue Monday te overleven.

 

 

 

Oversized snuggies met hoodie om in te cocoonen

 

Als je op zoek bent naar dé perfecte outfit die troost biedt op een dag als een vandaag kom je beslist uit bij de ‘snuggie’. De snuggie is overkomen uit de V.S. en wordt elke dag steeds populairder. Zo konden wij met onze uitgebreide webwinkel in badjassen natuurlijk niet achterblijven. Omdat wij altijd kiezen voor kwaliteit hebben wij gekozen om goede kwaliteit snuggies aan te bieden van het trendy kwaliteitslabel ‘Badrock’. De snuggie fleece dekens van het merk ‘Badrock’ zijn onesize en passen iedereen met confectiemaat XS t/m XXL. Aan de voorzijde van de teddyzachte snuggie zit een ruime buidel om je handen bijvoorbeeld in te warmen. Ook kun je hier noodzakelijke spulletjes in bewaren. En natuurlijk leverbaar in hippe kleurtjes. Heerlijk om thuis in te vertoeven en in te Netflixen of tv te kijken.

 

Omkeerbare sherpa fleece badjas | Teddyzacht & lekker warm

 

Van hetzelfde zachte materiaal hebben wij ook een reversible badjas. Het luxe sherpa fleece in wol witte kleur aan de binnenzijde is ook bij dit model modieus te dragen. De ruime hoodie en de gave kleurtjes waar je uit kunt kiezen maken deze badjas tot een ware eyecatcher.

 

Laat je op deze deprimerende dag knuffelen door één van onze zachte sherpa badjassen of snuggie fleece dekens. Dan is het zo weer morgen!