Coronavirus: Wat betekent dat voor onze dienstverlening?

  • Geplaatst op
Coronavirus: Wat betekent dat voor onze dienstverlening?

Je kan met een gerust hart jouw droombadjas bestellen en deze wordt tijdig geleverd op het gewenste adres!

Het kan bijna niet aan je aandacht ontglipt zijn dat heel Nederland – lees bijna de hele wereld – in de ban is van het Coronavirus. Zo positief als wij bij badjas.com zijn hadden ook wij niet verwacht dat het virus zich zo snel heeft verspreid naar Nederland. In de media worden we nauw op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en maatregelen. Dit heeft geresulteerd in het feit dat scholen, sportcomplexen en horecagelegenheden dicht gaan en je vraagt je misschien af of het virus de dienstverlening belemmert als het om online shoppen gaat.

 

 Badjas.com biedt haar personeel een gezonde werkomgeving

Op onze bedrijfslocatie in Beverwijk hebben wij zelf aan ons personeel opgedragen dat zij bij iedere kleine verkoudheid thuis dienen te werken om verspreiding te voorkomen. Verder stimuleren wij hen om gezonde voeding tot je nemen. Onze gezamenlijke lunch bestaat dan ook voornamelijk uit gezonde sappen, fruit & lichte maaltijden.

 

Alle badjas bestellingen worden tijdig geleverd door Post.nl

Al onze badjas bestellingen worden geleverd door Post.nl. Er komen bij onze klantenservice dagelijks steeds meer vragen binnen met betrekking tot het verzenden van onze pakketten. Op dit moment zijn er elke dag nieuwe ontwikkelingen, echter kan je op dit moment uit gaan van een tijdige levering van jouw bestelling. Wij hebben een officieel bericht ontvangen van badjas.com dat het Coronavirus niet kan worden overgedragen via postpakketten. Echter heeft Post.nl extra maatregelen genomen betreft mogelijke verspreiding van het virus. Een merkbare maatregel voor jou als klant is bijvoorbeeld dat je na ontvangst van jouw badjas bestelling niet meer hoeft te tekenen na ontvangst. Op deze wijze wordt het contact tussen jou als klant en de postbezorger geminimaliseerd. Je hoeft enkel de laatste drie cijfers van je legitimatiebewijs te noemen en de postbezorger zal zorgdragen voor een notering in het handtekeningenveld.

 

Via postnl.nl/corona houden we je op de hoogte van de actuele situatie. Mocht u nog vragen hebben zijn wij bereikbaar per telefoon 0251-273040 of via mail [email protected] 

We houden de ontwikkelingen in de gaten. Hopelijk komen we gezond de strijd uit. En verslaan we met elkaar dit virus.

Groet,

Team badjas.com