De leukste ochtendjassen met stippen hebben wij!

  • Geplaatst op
De leukste ochtendjassen met stippen hebben wij!

Naast onze effen badjassen zijn onze waanzinnig mooie badjassen met patroon ook zeer geliefd onder onze klanten. Vandaag lichten wij onze moderne & stijlvolle badjassen met stippen uit.

Polkadots, stipjes, rondjes, cirkels: Ze zijn HOT! Nee, niet enkel nu, eigenlijk al jaren. En bij badjas.com shop je werkelijk alles op het gebied van kinder-, dames- & heren badjassen. Naast onze effen badjassen zijn onze waanzinnig mooie badjassen met patroon ook zeer geliefd onder onze klanten. Vandaag lichten wij onze moderne & stijlvolle badjassen met stippen uit. Badjassen met stippen dessin zijn trendy & tijdloos. We vragen ons werkelijk af hoe we het ooit zonder hebben kunnen doen? Gelukkig zijn onze stippenbadjassen voor kinderen & dames al jaren online bij ons te bestellen. Uiteraard steeds in een ander jasje. De gave stippenprint zagen we al bij de rock-a-billies in de rock ’n roll tijd. En in de fashion wereld – dus ook bij ons is een badjas met all-over stippen dessin nog steeds hot.

 

Dames badjassen met stippen kopen

De dames van team badjas.com worden altijd vrolijk als de inkopers weer binnenkomen met nieuwe badjas modellen. Als het gaat om een badjas met polka dots in het bijzonder! Stippen badjassen hebben gewoon iets. Ze geven je ochtend - & avondlook een gemixte uitstraling van speelsheid & elegantie. We hebben in onze collectie meerdere badjas met stippen. Zo hebben wij onlangs een waanzinnig leuke grijze fleece badjas met grote witte stippen toegevoegd aan onze vrouwen badjassen collectie. De ruime capuchon zorgt voor een behaaglijk gevoel in overtreffende trap. Dit badjasmodel is gewoon te leuk. Als jij echt fan bent van de ‘Rock ’n Roll’ t periode én je zelf echt wilt verwennen, bekijk dan eens onze waanzinnig mooie damesbadjassen van Nonnasol. Nonnasol badjassen zijn misschien wel de meest luxueuze badjassen voor dames. Het dragen is een ware belevenis en ze zijn meer dan een volwaardig kledingstuk. Één van de Nonnasol badjassen is gemaakt van zijde en voorzien van all-over stippen dessin. Mocht je op zoek zijn naar een badjas met een bont stippenpatroon? Dan slaag je gegarandeerd in onze uitgebreide webwinkel. Met meerdere vrolijke, speelse badjassen met stippen in verschillende kleuren stap jij elke dag met een vrolijk gevoel uit bed. Dat is waar we het bij badjas.com voor doen: blije klanten!