Heren badjassen waar je iedere vrouw mee imponeert!

  • Geplaatst op
Heren badjassen waar je iedere vrouw mee imponeert!

Mannen willen jullie een leuke vrouw voor je winnen? Dat doe je in onze herenbadjassen waar je alle vrouwen mee imponeert!

De essentie van het vergeten kledingstuk ‘de badjas’ wordt zwaar onderschat vinden wij bij badjas.com. Als je ‘onverhoopt’ (grapje) terecht bent gekomen in een 40-jarig huwelijk is het soort badjas wellicht wat onbelangrijker, maar toch. Het is eigenlijk best bizar dat de hedendaagse man wel shopt voor een mooie jeans, sneakers en hippe trui om te shinen bij hun date. En als ze hun catch dan – na een avondje weg – mee naar huis hebben gekregen verschijnen ze in de ochtend in een verwassen, oude witte badjas. Leuk die koffie en dat eitje, maar heb je al gezien wat je aan hebt?! Het gaat bij een date natuurlijk om de persoon zelf, maar waarom maken de meeste mannen geen fashion statement met een mooi badjas? Dat is niet nodig, dus lichten wij voor mannelijk Nederland een aantal hippe, spannende & stijlvolle herenbadjassen uit. Succes bij de dames gegarandeerd!

 

Stoere & opvallende badjassen van het merk ‘Funky’

Dé perfecte man beschermt zijn vrouw en kroost, is een winnaar en vooral sterk! Bezit jij als man één van deze opvallende, mannelijke karaktereigenschappen, dan stopt hier jouw zoektocht naar je droombadjas.  Het opvallende & eigenzinnige badjassen merk ‘Funky’ heeft in haar collectie namelijk stoere mannen badjassen van goede kwaliteit. Enkele voorbeelden; Nr. 1 Champ badjas met capuchon, zwarte luxe samourai badjas & een statige koningsmantel badjas met imitatie hermelijnbont.

Zwarte velours badjas met sjaalkraag van het label ‘Badrock’

Badrock is een badjassenlabel wat op unieke wijze allure, comfort & kwaliteit samenbrengt. Binnen de badjassencollecties van Badrock zijn de velours katoenen badjassen de meest luxueuze. Velours is feitelijk kortgeschoren katoen en dat geeft de glimmende look aan de badjas. Zwart staat sjiek en helemaal in velourse uitvoering. Badrock badjassen worden uitsluitend online aangeboden en daar profiteer jij als klant van. Betaalbare luxe.

 

Luxe Cawo heren kamerjassen met luxe dessins

Onze kamerjassen voor heren van het toonaangevende merk Cawo noemen wij het ‘neusje van de zalm’ in de categorie herenbadjassen. Cawo kamerjassen zijn vervaardigd uit premium materialen en vallen op door de geraffineerde afwerking. Luxueuze details en prachtige pasvormen tillen jouw ochtendlook absoluut naar een hoger niveau. De dessins zijn veelal een mix tussen luxe, klassiek & modern. Tijdloze badjassen ontwerpen met een draagcomfort wat met geen enkel label te vergelijken is. Cawo badjassen vallen in het hogere prijssegment, maar de vrouw van je dromen wil nooit meer naar huis. Dat is een feit!

 

Mannen, we hopen jullie te hebben geïnspireerd om de vrouw van je dromen te veroveren.

 

Oja, badjas.com is een webwinkel die mannenproof is. Geen gedoe, binnen een aantal klikken is jouw badjas besteld.