Losse badjas ceinturen? Deze shop je op badjas.com

  • Geplaatst op
Losse badjas ceinturen? Deze shop je op badjas.com

Is de ceintuur van je badjas zoek? Op badjas.com bestel je binnen een paar klikken een losse badjas ceintuur in verschillende materialen & kleurtjes. Lees hieronder meer!

Op badjas.com bieden we je niet alleen verrassende collectie badjassen, maar denken wij ook mee met de klant. We willen immers dat het kopen van een badjas en de klantervaring positief is. Onze vriendelijke badjas specialisten krijgen vaak de vraag of wij ook losse badjas ceinturen verkopen. Immers kun je deze een keer in de sauna laten hangen of ergens verliezen. Als je badjas dan van goede kwaliteit is, is het zonde om deze reden een heel nieuwe badjas te kopen. Geen zorgen, op badjas.com shop je ook losse badjas ceinturen. En ja, in veel verschillende kleuren & materialen.

 

 

 

 

Losse badjas ceintuur in fleece & katoen

Of je nu een ceintuur van badstof, wafelkatoen of velours zoekt, wij hebben het voor je. In de categorie ‘accessoires’ kun je ceinturen vinden in verschillende materiaalsoorten. Ben jij op zoek naar een badjas ceintuur voor een sauna badjas van wafelkatoen? Dan zit je bij ons ook helemaal goed! 

 

 

 

Kies voor een contrasterende kleur

Als je je badjas hebt gekocht op badjas.com kun je er vrijwel zeker van zijn dat de perfecte ceintuur los is te bestellen bij ons. Mocht je je badjas bij ons hebben gekocht en kun je online de bijpassende ceintuur niet vinden, bel of mail ons dan even. Wellicht hebben we deze wel in het magazijn, maar staat deze nog niet online in onze shop. Als je je badjas niet bij ons vandaan hebt en de kleur ceintuur wilt kopen van je badjas, dan bestaat de kans dat de kleurtint niet exact gelijk is. Ons advies is dan om te kiezen voor een ceintuur in een contrasterende kleur te bestellen. Zo staat hard roze bijvoorbeeld mooi bij een panter badjas. En een witte ceintuur is weer mooi bij een donkerblauwe badjas. En: je kunt vrijwel zeggen dat je een combi bedenkt die niemand heeft. Keuze genoeg dus!