Nieuwe chill outfit: snuggie fleece deken met mouwen!

  • Geplaatst op
Nieuwe chill outfit: snuggie fleece deken met mouwen!

Goodmorning! Afgelopen jaar heeft voor flink wat oproer gezorgd in Nederland. We hebben verplicht veel tijd in en om het huis doorgebracht door het Coronavirus. Cocoonen in een badjas was al fijn tijdens de Corona, maar cocoonen in snuggie is genieten in overtreffende trap. Het is 2021 en we vonden het bij badjas.com tijd om daar eens goed op in te springen met comfy snuggies in modieuze kleurtjes. Vanmorgen zijn bij ons in het magazijn de leuke snuggies geleverd die we hebben besteld.

   

 

 

 

Wat is een snuggie?

Een snuggie kun je het beste beschrijven als oversized fleece badjas met mouwen. Voor de klanten die nog niet bekend zijn met het meest comfy fashion item van deze tijd hebben wij een uitgebreide infopagina gemaakt van de snuggie hoodie met mouwen. Op een lazy Sunday of na een lange dag is er niets fijners dan helemaal te verdwijnen in jouw nieuwe snuggie. Onze snuggies zijn van het modieuze label ‘Badrock’. Als dé online aanbieder in badjassen hebben we een zorgvuldige keuze gemaakt om ons snuggie assortiment. Badrock snuggies zijn reversible (aan twee kanten draagbaar) en van de beste kwaliteit flanel fleece & sherpa fleece.

 

Badrock snuggies van fleece zijn aan twee kanten draagbaar

Reversible fashion is helemaal hot, maar een reversible chill outfit is helemaal kék. Onze fleece snuggies met mouwen zijn namelijk aan twee kanten draagbaar. De binnenzijde is gemaakt van roomwit sherpa fleece wat jouw relaxmomenten een trendy uitstraling geeft. De andere kant van de snuggie is van hoogwaardig flanel fleece. Je hebt in onze uitgebreide webwinkel de keuze uit meerdere kleurtjes; fuchsia roze, marineblauw, olijfgroen & antraciet. Onze snuggies zijn oversized en onesize. Dames & heren met een confectiemaat van XS t/m XXL passen deze snuggie prima. Onze snuggie modellen zijn overigens unisex, dus voor hem & haar. Heerlijk samen met je lief cocoonen op de bank. Hoe fijn is dat? Gamen, zappen, Netflixen, lezen, computeren of bankhangen is nog chiller in een snuggie van badjas.com.

Shop hier onze gave zwarte, roze & grijze snuggie fleece dekens!

 

 

 

 

Chill ze!