Ochtendjassen met streep motief raken nooit uit de mode

  • Geplaatst op
Ochtendjassen met streep motief raken nooit uit de mode

Wil jij een klassieke & moderne badjassenlook ? Dat vangen wij in mooi badjas ontwerp met streepmotief!

Binnen onze verrassende & veelzijdige badjassen collectie voor dames, heren & kinderen is de keuze enorm. Dat hebben wij bewust gedaan, omdat wij eigenlijk iedereen willen laten slagen voor de badjas van zijn of haar dromen. Vandaag brengen wij de ochtendjassen met streep motief extra onder de aandacht. Een badjas met strepen is namelijk als sinds jaar en dag erg populair onder onze klanten. Hoe dat komt? Een strepen badjas is namelijk tijdloos en raakt nooit uit de mode. Tevens straal je met onze prachtige badjassen met streepdessin allure uit. Een natuurlijke mix van klassiek, modern & stijlvol. En wie wil nu niet zo aan de ontbijttafel verschijnen?

 

Hippe damesbadjas in marinelook van Rebelle

Ja, wij hebben ook hippe badjassen met strepen op badjas.com. Rebelle is het meest trendy badjassenlabel uit onze uitgebreide webwinkel. Rebelle is het jongere zusje van het mooie label Pastunette. Met korte badjasmodellen en hippe prints worden jouw ochtenden en avonden nog behaaglijker. Binnen de collectie Rebelle badjassen is de streep natuurlijk ook te vinden. Een warme fleece badjas met blauw witte strepen geeft je een echt marinelook. Netflizen en chillen maar!

 

Heren kamerjassen met strepen van Cawo

Het meest voorkomende dessin van het luxe badjassenmerk Cawo is zeker de streep. Het prachtige merk werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen van topkwaliteit. Voor jarenlang op en top draagcomfort. Binnen de Cawo collecties heb je de keuze uit verschillende kleurcombinaties als het om een badjas met strepen gaat. Van warme kleuren tot heldere zomerse tinten. Laat je verrassen door de klassiek moderne badjas ontwerpen met streep dessin!

 

Kinderbadjas met strepen van zacht fleece

Kinderenbadjassen zijn breed vertegenwoordigd in onze uitgebreide webwinkel. Dus shop je ook verschillende, vrolijke kinderbadjas met streepjes. Hoe schattig is dat? Als je filtert op de merken Badrock Kids & Playshoes vind je ze allemaal. Onze kinderbadjassen met strepen zijn in het algemeen vervaardigd van knuffelzacht fleece. Heerlijk om op de bank mee te kruipen – naast papa of mama – of in te ravotten. Fleece is gewoon het zachtste om te dragen. Het tere huidje van je kind zal lekker warm blijven en waarschijnlijk wil je kleine telg zjin of haar nieuwe badjas niet meer uittrekken!