Welke dierenprint badjas is jouw favoriet?

  • Geplaatst op
Welke dierenprint badjas is jouw favoriet?

Met een dierenprint badjas ben je stoer, vrouwelijk & hip tegelijk! Wist je trouwens dat badjassen met dierenprints tijdloos zijn. Zo raakt jouw dierenprintje nooit uit
de mode. Handig toch?

Wilde dierenprints trekken altijd de aandacht en zijn inmiddels misschien wel algemeen geaccepteerd in alle lagen & leeftijden van onze maatschappij. Laten we eerlijk zijn: style has no age. Draag jouw badjas met dierenprint met klasse en jij bent klaar voor de komende jaren.

 

 

 

Badjas met panterprint, koeienprint, zebraprint of tijgerprint? Of je nu kiest voor een badjas met panterprint of een badjas met tijgerprint. Op unieke wijze weten de ontwerpers van onze dierenprints op ludieke wijze stijl & sexiness samen te brengen in de badjasmodellen. Het enige waar je echt op moet letten is dat de badjas zelf al genoeg vrouwelijkheid uitstraalt. Combineer jouw nieuwe dierenprintje dus niet met dikke lagen make up, want dat kan je look nog wel eens benadelen. Dan kun je per direct je 'filmsterrenstatus' inwisselen voor het imago van de zus van Nel Veerkamp. Draag 'm in stijl en jij kunt shinen als een star van het moment dat je ontwaakt!

 

Verschillende soorten panter badjassen. Het meest geliefde printje van het wilde dierenrijk is toch wel de panter. Als jouw voorkeur ook uitgaat naar een panter badjas bof je echt! Van de panter of luipaard - wat overigens het meest krachtige dier is binnen de katachtigen - is breed vertegenwoordigd binnen onze collectie. Zo hebben wij de panterbadjas in verschillende kleurtinten. Net echt. Zo shop je bijvoorbeeld onze badjas met sneeuwluipaard print in koele blauwtint. We hebben de panterbadjas in bruintinten & in grijstinten. Mocht je een panterbadjas met all-over dessin net even iets té? Overweeg dan eens onze zachte, zwarte fleece badjas met panter details. Ook waanzinnig leuk & classy! De mouwomslagen en de ceintuur zijn voorzien van hippe panterprint. Waarmee we ons onderscheiden als het om onze dierenprint badjassen gaat is de diversiteit in de ontwerpen. Wij hebben namelijke panter badjassen met ritssluiting! Hoe gaaf is dat? Het is overigens niet enkel uberhip, maar ook heel functioneel. Je hoeft nooit meer bang te zijn dat jouw badjas openvalt op de verkeerde momenten.

 

Badrock is hét merk als het om dierenprint badjassen gaat! Op de badjas met sneeuwluipaardprint na zijn vrijwel alle badjassen met dierenprint van het trendy label ' Badrock'. Badrock is een betaalbaar badjassenlabel die uitsluitend werkt met hoogwaardige materialen. Met een Badrock badjas zit je altijd goed en kun je rekenen op jarenlang draagplezier.