Badrock

Filter uw producten


Pagina 1 van 4

Wanneer is een product goed? Wanneer is een product supergoed? Wanneer is een badjas van goede kwaliteit en wanneer is een badjas van de allerbeste soort? Wanneer zit een badjas voor heren, dames of kinderen lekker en wanneer zit zo'n kamerjas, ochtendjas of avondjas als gegoten? Wanneer is de prijs laag en wanneer is de verhouding tussen prijs en kwaliteit bovengemiddeld dik in orde? Bij Badrock is het de aandacht voor alle details die dit merk badjassen zo populair maakt. Met als unieke uithangborden: Badrock DeLuxe, Badrock Spa en Badrock Kids.

In een Badrock badjas komen alle aspecten samen die de drager van een badjas of kamerjas het gevoel geven waar hij of zij op hoopt. Alle eigenschappen zijn daarbij bepalend. Hoe leuk is de badjas? Nou, met zoveel designs, van klassiek en authentiek tot gewaagd catchy, zit er voor elk persoon en karakter een badjas bij om je telkens weer op te verheugen. Hoe zit de badjas? Wel, perfect afgestemd op het vrijelijk kunnen bewegen tijdens alle soorten ontspannende badjas-momenten, met hulp van de zorgvuldige Badrock-maattabel. En met de keuze tussen heerlijk tot aan de kuiten, of net iets luchtiger tot aan de knieën. Hoe doet de badjassen-stof zijn werk? Samengevat: altijd goed ademend en lekker comfortabel warm houdend. Ze is van zacht materiaal, goed vocht opnemend, zeker van binnen. Badrock badjassen zijn van 100% flanel fleece, coral fleece, wafelkatoen, velours katoen en/of badstof katoen. Van het allerfijnste soort. Welke uitvoeringen zijn er van de Badrock badjas? Het antwoord: met of zonder capuchon, met sjaalkraag of zonder beide, een zogeheten kimono. Met koordsluiting, ritssluiting of met knopen. Met of zonder raglan mouwen en, erg leuk, vaak met de mogelijkheid tot bedrukken of borduren! In welke maten zijn deze badjassen beschikbaar? Om kort te gaan: van de allerkleinste maat voor kinderen (baby's) tot 12 maanden tot aan 'maatje' 10XL. En alles ertussenin. En, voor wie is er zoal een Badrock badjas? Natuurlijk speciaal voor dames, voor heren, voor kinderen, voor jongens, voor meisjes en voor baby's, naast de gelijke unisex badjas.


Badrock - een Noord-Hollands merk gevestigd in Beverwijk - kent deze speciale segmenten:

Badrock DeLuxe
Heerlijk zacht, voor hem en voor haar. Net als alle andere Badrock badjassen zijn deze van luxe, hoogwaardige kwaliteit. Een typische DeLuxe? Een badjas in kobalt blauw, een badjas met krijtstreep. Naast vele andere uitvoeringen van effen tot aan stoere panterprint aan toe. Stijlvol. Sjiek. Classy.

Badrock Spa
Voor in de sauna. Ideaal. Heerlijk zacht, maar ook perfect voor een weer snel opgedroogde huid. Zo je wilt met ritssluiting. Verkrijgbaar in onder andere flanel fleece en wafelkatoen. Een badjas voor hem en haar, voor een behaaglijk welness gevoel.

Badrock Kids
Een paar pootjes hier, een paar strepen daar. Kusjes, stippen, vlekken, en dat allemaal op een badjas? Voor kinderen heeft dit merk véél te kiezen. Allerlei gave kinderkleuren en tig dieren- en andere hippe prints. En ze zitten knussy om het kinderlijf!

Of surf direct naar:

 

Sedert 2010
Het Nederlandse label Badrock heeft het levenslicht gezien in het moderne badjassen-tijdperk. Sinds 2010 brengen de Nederlandse oprichters/eigenaren met passie en een subtiel gevoel voor mode een altijd veelzijdig aanbod aan badjassen op de markt. Van stijlvol effen badjassen tot aan kamerjassen en sauna badjassen met trendy en hippe dessins. De wens van Badrock? De ochtenden en avonden voor jou en je dierbaren (nog) vrolijker maken!

Je vind bij ons altijd jouw ideale badjas! Bekijk ook eens ons volledige assortiment van: