Vossen badjas

Welkom op badjas.com. Op een veelzijdige online badjassenwinkel kunnen de mooie badjassenmerken natuurlijk niet ontbreken. Vossen is een toonaangevend badjassenlabel waarin trends & kwaliteit op moderne wijze samenkomen. De badjassen voor vrouwen zijn geliefd onder onze klanten door de prachtige snit & pasvormen waarin het silhouet mooi naar voren komt. Ook onze Vossen badjassen voor heren stralen de allure & kwaliteit uit die je van een badjas kan verwachten.

Heren badjassen met army print
Of je nu je geliefde saunacomplex wilt opfleuren met jouw aanwezigheid in hippe badjas met army print, of aan de ontbijttafel schittert: Onze Vossen badjassen met legerprint zijn dé paradepaaardjes op badjas.com in de categorie herenbadjassen. De velours katoenen badjassen van Vossen hebben een hoge absorptiegraad, ventileren goed en zitten als gegoten. De capuchon geeft de badjas een extra stoere look. Een aanrader onder onze mannelijke klanten.

Damesbadjassen met patronen in leuke kleurtjes
Vossen damesbadjassen zijn voor vrouwen die er overdag ook classy bijlopen. Uiteraard willen deze dames graag ook stijlvol ontwaken en ontspannen. De kwaliteit van onze Vossen damesbadjassen is eigenlijk direct voel- & zichtbaar zodra je deze om je heen slaat. Als je een damesbadjas met patroon in leuke, hippe kleurtjes zoekt is Vossen dé perfecte keuze. De hoogwaardige materialen & mooie pasvormen maken dit merk uniek in de categorie damesbadjassen.

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1