Bruine badjassen

Filter uw producten


Pagina 1 van 1

Met trots presenteren wij je onze prachtige bruine & taupekleurige badjassen voor kinderen, heren & dames. Een naturelle ochtendlook creeer je met een badjas in natuurlijke kleuren. Bruinkleurige of taupe badjassen staan vrijwel iedereen en zijn gewoon prachtig kleur. Of je nu voor jouw kleine telg, voor jezelf of je partner een comfortabele badjas zoekt om in te shoppen: Op badjas.com slaag je vrijwel zeker! Wij hebben al onze mooie bruine badjassen voor jou op een rij gezet.

Bruine of taupe badjassen van topkwaliteit online shoppen
Van het label 'Relax Company' hebben wij in prachtige natuurtinten ultra zachte badjassen in natuurlijke kleurstellingen. Hieronder vallen ook de goed verkochte bruine/taupe badjassen voor hem & haar. Unisex fleece badjassen in de prachtige kleur taupe zorgen voor het welbehagen waar je naar verlangt na een lange dag werken. Omhuld in de zachtheid van onze Relax Company badjassen worden jouw ontspannen momenten nog aangenamer. Dat is nu juist net de missie van het prachtige badjassenlabel.

Taupe kinderbadjassen zijn zeer geliefd onder onze klanten
Onze taupe kinderbadjassen zijn één van de best verkochte kinderbadjassen uit onze collectie. Dat is ook niet zo vreemd, het is een prachtige kleur. Het zachte fleece voelt heerlijk aan tegen het huidje van je kind en ravotten is nu nog fijner. Lekker toch, op zondag nog even heerlijk in je knuffelige badjas spelen.

Lees meer