Fortnite badjas

Nieuw: de Fortnite badjas!

Hoe ziet een dag van een Fortnite speler eruit? Je wordt wakker, schiet snel je badjas aan en start je computer of Xbox op. Je bekijkt wie van je vrienden online is en bepaalt dan of je solo gaat of in teams van 2 of 4. Je wilt zo snel mogelijk die Victory Royale op je scherm zien staan natuurlijk. Een badjas is natuurlijk je favoriete kledingstuk omdat het lekker zit en vooral omdat het snel aankleedt. Je kunt sneller online!

En dan komt je moeder binnen ... Bart, kom je eten? Net als jij middenin een spannend potje zit. Het antwoord is natuurlijk, "NEE". Je hoeft geen eten, je hoeft geen drinken, je hebt geen behoefte aan eten en drinken, het enige waar je honger naar hebt is die felbegeerde "Victory Royale". Nou en om deze situatie te voorkomen hebben we nu iets heel gaafs voor je, de Fortnite badjas. Hiermee laat jij duidelijk zien dat je echt niet gestoord kunt worden.

Uniek: De Fortnite badjas
De Fortnite Badjas is een badjas van de hoogste kwaliteit katoen, velours of fleece met een gave duidelijk geborduurde tekst erop "Do not disturb I'm playing Fortnite!".

Fortnite badjas

Fortnite badjas borduring

Hierbij ook nog een voorbeeld met de bedrukking op de Badrock badjas kind kobaltblauw.

Hoe kun je jouw Fortnite badjas bemachtigen?
De borduring zoals getoond op de foto is een rugborduring. Stap 1 is nu om een leuke badjas te kiezen in een effen kleur (dus een badjas die ook daadwerkelijk gebordeerd kan worden). Stap 2 is het kiezen van een rugborduring bij die gekozen badjas en nu komt het ... de hele tekst past niet in het tekstveld, dus voer voor de tekst de volgende waarde in: "Fortnite special". Als wij een rugborduring ontvangen met de tekst "Fortnite special" dan maken wij er de tekst en de opmaak van die je op de foto ziet.

Ook een borstborduring?
Wil je naast die speciale rugborduring ook een borstborduring? Dan kan zeker! Vul die gewoon in in de borduurtool en we zorgen dat de borstborduring ook netjes uitgevoerd wordt. Je kunt bijvoorbeeld op de borst de naam van je kind borduren en op de rug de special met "Do not disturb I'm playing Fortnite!".

Maak het af met de sokken!
Naast deze unieke Fortnite badjas hebben we natuurlijk ook nog de Fortnite sokken. Met zowel de badjas als de sokken ben je zowel van voren als van achteren voorzien van duidelijke taal. Neem je Fortnite serieus? Bestel dan jouw ultieme Fortnite kleding op Badjas.com.

Fortnite sokken