Wat is een snuggie fleece deken?

Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Leuk dat je onze uitgebreide webwinkel in badjassen én snuggies bezoekt! Badjassen zijn heerlijk om te dragen tijdens jouw relaxmomenten, na het douchen of tijdens een saunabezoek. Cocoonen lijkt nu wel het nieuwe uitgaan gezien de Corona omstandigheden. Daar hoort natuurlijk dé perfecte chill outfit bij! Een snuggie fleece deken met mouwen is namelijk super comfortabel & warm om heerlijk in te relaxen. Computeren, Netlfixen, zappen, mediteren en bankhangen is zoveel prettiger in een snuggie!

Reversible snuggies in meerdere kleurtjes

We hebben er voor gekozen om enkel snuggies van het hoogwaardige label ‘Badrock’ online aan te bieden in onze uitgebreide webwinkel. Badrock snuggies zijn namelijk gemaakt van het meest hoogwaardige fleecemateriaal wat er op de markt is. De reversible snuggie is dus aan twee kanten draagbaar. De buitenzijde is flanel fleece en de binnenzijde is van zacht modieus sherpa fleece. De roomwitte kleur van het sherpa fleece is prachtig om af te wisselen met de kleurrijke zijde van de snuggie. Snuggies zijn onesize en past een ieder met confectiemaat XS t/m XXL. De buidel aan de voorzijde is handig om je handen in op te warmen of je noodzakelijke spulletjes bij je te dragen.

Behaaglijke snuggie met mouwen online bestellen op badjas.com

Als je overstag bent na het zien van onze mega comfortabele snuggies dan is bestellen eenvoudig. Wij hebben voor jou een duidelijke webwinkel ingericht waar je binnen een paar klikken je snuggie hebt besteld. Verwen jezelf omdat je het verdient! Ook zijn onze betaalbare snuggies leuk om cadeau te geven aan je vriend(in) of familielid.

Wij borduren ook alle snuggies uit onze verrassende collectie!

Cocoon ze!

Lees meer