Welk materiaal badjassen zijn er?

Filter uw productenPagina 1 van 2

Leuk dat je onze webwinkel in kinder-, heren- & damesbadjassen bezoekt voor het vinden van je droombadjas. Je zit bij ons helemaal goed als je graag een rijke & verrassende collectie badjassen wilt bekijken. Heerlijk vanuit je luie stoel een badjas bestellen, hoe fijn is dat? We hebben voor onze klanten ook een makkelijke webwinkel gemaakt. Het bestellen van een badjas moet namelijk leuk zijn. Bij het kiezen van een badjas kun je misschien door de bomen het bos niet meer zien dus helpen we je een stukje dichterbij jouw perfecte badjas! We hebben hieronder namelijk alle badjas materialen even voor je uitgelicht. Zo weet je welke eigenschappen ieder badjas materiaal heeft. Er zijn ook nog veel mixen van materiaalsoorten, maar dan zou deze infopagina wel erg lang worden. Hieronder de meest voor de hand liggende materialen voor badjassen. Op iedere productpagina hebben we onder het tabblad uitgebreide productspecificaties alle info rond betreffende badjas weergegeven. Uiteraard kun je daar ook het materiaal van de badjas terugvinden.

Badjassen van fleece

Fleece badjassen zijn de meest zachte & warme badjassen uit ons assortiment. Het is feitelijk een synthetische stof die sterk isoleert. Fleece badjassen bieden je dan ook direct warmte en zijn ideaal om thuis te dragen. Fleecebadjassen hebben wij voor kinderen, dames & heren. Lekker warm relaxen én heerlijk om je in te wentelen na het opstaan.

Badjassen van badstof-katoen

De eerste badjas uit de geschiedenis was een badstof badjas. Daarmee is een badjas van badstof-katoen eigenlijk ook de meest populaire op badjas.com. Een badstof katoenen badjas heeft meerdere voordelen. Zo heeft katoen een goed ventileren vermogen, neemt goed vocht op en een badstof badjas fungeert bijna als handdoek. Een goede keuze dus.

Badjassen van velours-katoen

Een badjas van velours-katoen is ideaal voor de sauna, maar ook om thuis te dragen. Velours-katoenen badjassen zijn feitelijk kort geschoren badstof badjassen. Velours heeft dus een extra, luxe behandeling gehad. Dat geeft de luxueuze, glimmende look op de badjas. Voor mensen met allure!

Badjassen van wafel-katoen

Wafelkatoenen badjassen zijn minder bekend onder onze bezoekers, maar zeker het bekijken waard. Wafelkatoen – ook wel piqué genoemd – is dun katoen met een modern wafelpatroon. Onze lichte, dunne badjassen van wafelkatoen zijn specifiek bestemd voor saunagebruik. Ook is het heerlijk om een wafelbadjas op vakantie te dragen of als je warmbloedig bent. Het merk Badrock heeft unisex wafelbadjassen in modieuze kleurtjes van topkwaliteit. Ook hier gelden Betaalbaar relaxen.

Badjassen van satijn

Bijna iedere vrouw wordt blij van onze betoverende badjas kimono’s van satijn. Dit zijn korte kimono badjassen die je op en top vrouw laten voelen. Overigens is satijn geen stofsoort, maar een bepaalde weeftechniek. De wijze van weven geeft de luxe glans aan het polyester. Ook hebben we herenbadjassen met sjaalkraag van 100% satijn polyester.

Mocht je nu nog vragen over jouw perfecte badjas, bel of mail ons dan. Onze vriendelijke klantenservice staat altijd voor je klaar!

Lees meer