Welke badjas modellen zijn er?

Filter uw productenPagina 1 van 1

Leuk dat je onze uitgebreide webwinkel in herenbadjassen & damesbadjassen bezoekt! Ga er lekker voor zitten, want waarschijnlijk is jouw badjas aan vervanging toe. Dan zit je bij ons dus helemaal goed! We kunnen ons bij badjas.com zo voorstellen dat je dor het grote aanbod soms niet meer weet welke badjas je moet kiezen. Wij bieden je namelijk een ruime keuze als het om het assortiment gaat. Op deze infopagina helpen we je een handje door aan te geven welke verschillende modellen er zijn. We zetten alle unieke uitvoeringen hieronder voor je op een rij. Des te eerder weet jij welke model bij jou past. Met onze makkelijke filters navigeer je dan binnen een paar klikken naar joúw perfecte badjas!

Badjassen met sjaalkraag

Badjassen met sjaalkraag zijn de meest verkochte badjassen die we online aanbieden op badjas.com. Een sjaalkraag verwarmt de nek lekker en kun je over elkaar heen slaan bij het sluiten van de badjas.

Badjassen met capuchon

Badjassen met capuchon zijn gaaf vinden wij bij badjas.com. Een groot deel van onze klanten deelt deze mening. Capuchon badjassen hebben voor kinderen, dames & heren. Een badjas met capuchon geeft een badjas een stoere touche aan de badjas. Ook zorgt een capuchon badjas voor een warm draagcomfort. Als je je capuchon badjas aantrekt na een douche of bad ben je er ook zeker van dat je geen natte haren in je nek hebt. Eigenlijk heeft een badjas met capuchon alleen maar voordelen.

Korte damesbadjassen

Een kort model badjas voor dames shop je bij ons ook eenvoudig op badjas.com. De meeste badjas modellen hebben een kuitlengte of vallen boven de knie. Het jonge & trendy label ‘Rebelle’ heeft er voor gekozen om korte damesbadjassen toe te voegen aan hun verrassende collectie. Onder korte damesbadjassen verstaan wij badjassen die boven de knie vallen. Heb jij dus mooie benen en show je deze graag? Dan is een korte damesbadjas een geweldige optie. Laat je verrassen door de mooie korte badjassen voor dames die we online aanbieden. Met onze makkelijke filters navigeer jij zó naar een korte badjas.

Heren & damesbadjassen met rits

De meeste badjassen sluiten met een bindceintuur in de taille. Zo is de badjas van origine ook ontworpen. Echter als online badjas speciaalzaak hebben wij eigenlijk alle soorten badjassen die er bestaan. En daar horen de populaire badjassen met rits bij. Een rits badjas is niet alleen hip & modieus om te zien, maar is ook nog eens handig. Een badjas met rits valt namelijk niet op ongewenste momenten open wanneer je het nu net niet wilt. Prestigieuze mode labels als Cawo & Pastunette zijn dé voorlopers als het om badjassen met rits gaat.

We hopen dat je nu weet voor welk model je gaat kiezen! Als je toch nog product advies wenst, bel of mail onze vriendelijke badjas specialisten.

Lees meer