Welke badjas past bij mij?

Filter uw producten
Pagina 1 van 2

Leuk dat u op badjas.com bent voor een badjas die bij precies bij jou past. Immers gaat een gemiddeld meer dan acht jaar mee, dus dan is het wel fijn als je je prettig voelt in je heren- of dames badjas. Een badjas wordt gedragen op verschillende momenten. Zo is het heerlijk om de zachtheid van een badjas tegen je aan te voelen na het opstaan. Ook als je een lange dag hebt gehad is het heerlijk om je te hullen in een zachte & comfy badjas van goede kwaliteit. Als je met regelmaat geniet van aromatische opgietingen en heerlijke baden in de sauna, hoort daar natuurlijk een sauna badjas bij.

Kies de kleur badjas bij het goede huidtype

Je voelt je natuurlijk het prettigst in een dames- of heren badjas die je simpelweg goed staat. Je kleur huid zijn deels bepalend voor de uitstraling die je hebt als je je badjas draagt. Het advies

en bleke huid, kies dan voor een blauwe, grijze of roze badjas. Een witte badjas bij een blanke huid maakt je uitstraling flets. Heb je een bruine huidtint, dan staat het flitsend om te kiezen voor een spierwitte badjas of een rode badjas.

Een effen badjas of een badjas met print?

Eigenlijk in iedere stijl kun je bij ons wel een mooie badjas vinden. Houd jij van romantische, modieuze nachtkledij? Dan hebben wij prachtige bloemrijke badjassen van het trendy label ‘Pip Studio’. Ga jij liever voor een klassiek moderne ochtendlook? Dan is een badjas van het luxueuze merk Cawo weer meer iets voor jou. Zo kun je met de eenvoudige filters alle stijlen makkelijk filteren.

Een badjas van katoen is multifunctioneel

Als je je nieuwe aanwinst zowel thuis als in de sauna wilt dragen is het essentieel dat deze badjas van katoen is. Katoen heeft een hoge absorptiegraad, een goed ventilerend vermogen én een sneldrogend effect. Dat is met onze fleecebadjassen niet het geval. Ons advies is dan ook voor een katoenen badjas als saunabadjas te gaan. En deze kun je natuurlijk ook heerlijk thuis dragen tijdens jouw ontspannen momenten.

Lees meer