Welke maat badjas?

Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Welkom op badjas.com! De leukste online badjassenwinkel van de Benelux. Bij ons zit je helemaal goed als je een kinder-, dames- of herenbadjas zoekt. Wij bieden je badjassen in diverse stijlen. Of je nu een stoere, modieuze, hippe, luxe of casual badjas wenst: wij hebben het allemaal! Voordat je  besluit voor welk leuk printje of gave kleur je kiest is het evident dat de badjas de goede pasvorm dient te hebben. Immers is het misschien wel het meest ontspannen kledingstuk uit je garderobe, dus deze moet wel lekker zitten. Omdat ieder merk badjassen heeft een ander pasvorm heeft is het raadzaam om toch de uitvoerige maattabel op de productpagina te raadplegen!

Maattabel badjassen op badjas.com

Er zijn mensen die de exacte pasvorm van een badjas niet heel belangrijk vinden. Of deze nu iets ruimer valt of iets minder ruim maakt voor hun geen verschil. Er zijn ook mensen die een badjas als een volwaardig kledingstuk zien en wensen dat hun vormen goed naar voren komen in de badjas. Omdat wij onze klanten graag goed informeren hebben wij op iedere productpagina de afmetingen van de badjas weergegeven. Zo zijn de schouderhoogte, de omvang, en de taille afmetingen terug te vinden onder ieder product. Mocht je toch nog twijfelen en niet weten welke maat badjas je precies moet hebben, bel of mail onze vriendelijke klantenservice! Zij helpen je graag bij het vinden van een badjas waar jij je comfortabel in voelt.

 

Grote maten badjassen tot 10XL

Op deze infopagina over de goede maat badjas willen we nog even benadrukken dat we badjassen hebben voor iedereen. Sterker nog, we hebben een speciale categorie aangemaakt waar alle mooie grote badjassen in worden uitgelicht. Ook onze eenvoudige filters zorgen ervoor dat je makkelijk navigeert naar de grote maten badjas die je zoekt. Online shop je op badjas.com extra grote maten badjassen in de maten: 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL, 9XL & 10 XL. Hier vind je zowel damesbadjassen als herenbadjassen. Ook saunabadjassen van wafelkatoen hebben wij in grote maten.

Wat je maat ook is, wij hebben voor jou de badjas van je dromen!

Lees meer