Katoenen badjassen

Filter uw productenPagina 1 van 7

Welkom, je bent hier bij de afdeling 'katoenen badjassen'! Snuffel er maar eens rustig rond. Bij het zien van de vele voorbeelden op deze pagina's beleef je ze al bijna zoals in het echt. Een badjas van katoen is doordrenkt van voordelen die het dragen ervan tot een voorrecht maken. Dat geldt voor welhaast iedere dame, heer, baby en kind.

Ben je van plan een katoenen badjas te kopen? Een katoenen kamerjas of badjas voor de sauna, geheel opgetrokken uit dit bekende, zeer gewaardeerde materiaal? Het is een echt cadeautje aan jezelf, je huisgenoot, goede vriend of vriendin. Want badjassen die vervaardigd zijn van deze stof zijn licht van gewicht, nemen uitstekend vocht op en zijn uiterst vriendelijk voor de huid. Ze voelen zacht aan en katoen is een ademende stof die zich gemakkelijk aanpast aan zowel je huid als de temperatuur. Bij hoge temperaturen is zo'n badjas heerlijk luchtig, en bij kou houdt-ie je juist lekker warm!

Let wel: dit geldt voor een badjas gemaakt van 100% katoen. Zo'n badjas is de juiste keuze voor een dagje spa, voor na het zwemmen of als gezegd voor naar de sauna. Maar óók om ontspannen thuis om je heen te slaan, bijvoorbeeld schoon en fris uit de badkamer vandaan. Daarbij is alleen de allerbeste kwaliteit katoen goed genoeg; er is namelijk wel degelijk verschil tussen katoen en katoen!

Verschillende soorten katoenen badjassen. Op Badjas.com hebben we bewust gekozen voor het hoogste niveau tot in alle badjas-details. Daarbij hoort dan natuurlijk eveneens hoogwaardig katoen. Dat geldt voor alle varianten die we in deze webshop aanbieden: badstof katoenen badjassen, velours katoenen badjassen, wafelkatoenen badjassen en kamerjassen en saunajassen van speciaal bamboe katoen. Nieuwsgierig naar het precieze onderscheid? Dan kun je de informatie lezen in de zojuist genoemde hoofdstukken.

Badjas van katoen online kopen. In een badjas van 100% katoen voel je je op je gemak. Dat komt ook door de pasvorm en doordat er veel te kiezen valt, namelijk uit prachtige tinten en schitterende model-varianten. Voor jong en oud, van baby tot senior. Een badjas van katoen laat zich bovendien uitstekend borduren. Badjas.com bied je via het eigen borduur-atelier uitgebreide opties qua kleuren en lettertypen om je naam, initialen of logo stijlvol vast te leggen. Dat maakt je nieuwe katoenen badjas wel héél elegant!

> Advies en informatie <
Lees hier onderhoudtips, wasvoorschriften & info over badjassen.

 

 

Lees meer