Terry katoen (badstof)

Filter uw producten


Pagina 1 van 3

Badstof is een katoenen weefsel. Een badjas die gemaakt is van badstof katoen – ook bekend als Terry – is goed vocht absorberend. Dit komt doordat de draden zijn gevormd tot lussen. Een badstoffen badjas is als het ware een katoenen badjas met een grove lus. Juist de combinatie van katoen en de vorm van lussen zorgt voor de sterke vocht opnemende eigenschappen.

Logisch dat naast badjassen ook de meeste handdoeken gemaakt zijn van dit materiaal. Hetzelfde geldt voor aanverwante producten zoals washandjes en kleding voor op het strand. Terry badstof katoenen badjassen worden niet voor niets het meest verkocht. Dit textiel is heerlijk om te dragen en heeft natuurlijk ook de algemene kenmerken van katoen: lekker luchtig bij hitte, maar óók perfect warm houdend bij kou. Licht van gewicht, zacht, snel droogmakend zoals we al hadden gezegd én katoen is ademend en prettig voor de huid.

Rijk kleurenpalet
De Terry katoenen badjas is er in een rijk kleurenpalet, zoals je op deze pagina’s kunt zien. Het is een ideale badjas voor zowel hem als haar. Vandaar dat dit soort badjas ook een typische unisex badjas is. Zeker in een kleur zoals weldadig wit, romantisch rood, sjiek antraciet, klassiek zwart of bijvoorbeeld één van meerdere tinten blauw. Badstof badjassen zijn er natuurlijk ook in meer uitgesproken kleuren zoals vrouwelijk paars, fuchsia en roze of het meer mannelijke kobalt.

Badjassen voor de ultieme beschutting
De badjassen op deze pagina’s zijn ideaal voor zowel thuis als in de sauna. Badrock is één van de bekende en prijsvoordelige merken die kamerjassen en saunabadjassen van badstof aanbieden, met een grote nadruk op kwaliteit. En voor extra comfort – om je al helemáál knus en veilig in je badjas terug te kunnen trekken – is dit type badjas vaak voorzien van een beschuttende capuchon. Extra leuk: dit soort badjas kun je ook laten borduren. Bekijk desgewenst snel bij de badjas van je voorkeur de gedetailleerde foto's, de duidelijke specificaties en de borduurmogelijkheden; geheel passend bij je eigen stijl!

 

Lees meer