Velours katoen

Filter uw producten

Pagina 1 van 5

Een badjas van velours katoen biedt het beste uit twee werelden. Extra zachtheid aan de buitenzijde, voor een extra luxe uitstraling. Waarop bovendien een gekozen uniek borduursel extra fraai tot uiting komt. En er zijn de vertrouwde vocht opnemende eigenschappen van katoen aan de binnenzijde. Zie hier de velours katoenen badjas.

Deze badjassen zijn, voor de goede orde, in zijn geheel opgetrokken uit katoen. Dat geldt dus óók voor de subtiel en chique bewerkte buitenkant. Een badjas van velours katoen doet qua aanzicht denken aan de zijdezachte fleece badjas. De badjassen op deze pagina's hebben de aura van luxe en dat is ook geheel terecht. Het textiel dat wordt geweven uit katoen zit als een zonnetje. De velours ochtendjas, avondjas of saunabadjas gaat met de hoogwaardige kwaliteit ervan jaren en jaren mee. Warmte, ambiance en comfort zijn er voor jou mee binnen handbereik, tot zelfs enkele decennia lang.

Velours katoen: fijnzinnig & gerieflijk
Ook voor kinderen zijn er velours katoenen badjassen. Ze gaan in werkelijke alle maten, ook voor volwassenen: tot en met de grootste badjassen voor gezette mensen aan toe. Iedereen verdient een luxe badjas: stijlvol en fijnzinnig van buiten, gerieflijk, snel en goed droogmakend van binnen. Zeker als ze zijn gemaakt van authentiek Turks katoen. Afkomstig derhalve uit het land waar passie voor stoffen, kleding én het nauwgezet maken ervan letterlijk in de cultuur verweven zit. Het leidt tot moderne velours badjassen voor dames en heren met een welhaast menselijk tintje.

Fluweelzacht
Overigens betekent het Franse woord velours in het Nederlands: fluweel. Vandaar ook deze term, want een velours badjas heeft inderdaad niets minder dan het uiterlijke voorkomen van dit ultra donzige materiaal. Bekijk en koop 'm, welke van de badjassen jouw voorkeur ook geniet, hier zéér voordelig en ga er vóór 22.00 uur besteld, morgen al mee aan de haal!

 

 

Lees meer