Kimono = badjas zonder kraag

Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Kimono badjassen zijn badjassen zonder sjaalkraag of capuchon. Ze lijken dus op de traditionele kimono’s zoals we die vaak zien in Japan. Van oudsher zijn kimono’s vaak gemaakt van dunne, lichtgewicht en wat sjiekere stoffen maar tegenwoordig zijn ook veel katoenen badjassen uitgevoerd in kimonomodel.

Ook katoenen kimono’s zijn licht en luchtig en bovendien in hoge mate vochtabsorberend. Dit maakt een katoenen badjas bijzonder geschikt voor gebruik in de wellness of sauna. Ze zijn handig om aan te trekken als je van ruimte naar ruimte wandelt of om de huid te laten drogen als je je net hebt afgespoeld. Een katoenen kimono is ook handig om mee te nemen op vakantie. 

Kimono badjassen van velours katoen en fleece
Je vindt in ons assortiment ook kimono badjassen van velours katoen. Velours katoen biedt extra zachtheid aan de buitenkant omdat daar de badstof (= een katoenen weefsel) extra kort geschoren is. Dit geeft de badjas een luxe uitstraling en zorgt voor extra comfort. Daarnaast vind je ook enkele badjassen van fleece of een mix van katoen en fleece in ons assortiment. Fleece heeft als voordeel dat het extra warmte biedt.

Vrouwelijke kimono’s voor modieuze dames
Daarnaast hebben we ook enkele wat meer traditionele kimono’s in het assortiment, geschikt voor dames. Deze badjassen hebben een vrouwelijke snit en luxueuze uitstraling. Deze badjassen vallen wat korter dan onze andere kimonobadjassen, voor een extra vrouwelijk effect.

Heren kimono's van luxe merken
Binnen onze veelzijdige mannen badjassen collectie zijn de heren kimono's breed vertegenwoordigd. Een kimono is eigenlijk een badjas zonder kraag en hierin komt het mannelijke torso mooi naar voren. Een kimono badjas is volgens ons het meest mannelijke badjas model wat we online aanbieden in onze webwinkel. De oorsprong van de kimono ligt in Japan. Vroeger werd een kimono gedragen op speciale gelegenheden. Maak elke ochtend onvergetelijk in de kimono die bij jou past. Het toonaangevende label Cawo en Vossen staan bekend om luxe kimono badjassen voor mannen. Voor jarenlang draagcomfort.

> Advies en informatie <
Lees hier onderhoudtips, wasvoorschriften & info over badjassen.

 

 

Lees meer