Korte badjassen

Filter uw producten
Pagina 1 van 4

Over hip gesproken! Je komt deze term wel vaker tegen hier op Badjas.com: we hebben nu eenmaal een arsenaal aan hippe badjassen. Dat geldt ook zéker voor de kortere varianten. Een korte badjas heeft nou eenmaal iets aantrekkelijks. De badjas wordt hiermee vaak nóg meer een modieus kledingstuk dan een ochtendjas of saunajas van zichzelf al is. Het is een typische badjas voor in de sauna, op het strand, tijdens de vakanties en op elke andere zwoele zomerdag. Een korte badjas is, natuurlijk al helemáál met jezelf erin, een genot om te zien.

En een genot om op de warme dagen om je heen te kunnen slaan. Wél een beschut gevoel, wél snel droog - bijvoorbeeld net uit de zee - maar níet te heet bij hoge buitentemperaturen. Je prachtige bruine benen (?) komen hierin bovendien uitdrukkelijk tot uiting. Dat geldt voor dames maar ook voor heren. Voor eenieder zijn hier korte badjassen te koop van topmerken en met modieuze pasvorm. In een trendy korte badjas mag je, kortom, als vrouw en als man gezien worden.

Een mooie korte badjas voor dames én voor heren
Op zoek naar een mooie korte badjas voor dames en voor heren kom je op deze pagina’s van alles tegen. Korte badjassen in alle gedaanten. Met koordsluiting, met rits of chique met knopen. Met sjaalkraag, met capuchon of géén van beide: de kimono. Korte versies van de badjas zijn er van meerdere badjassenmerken. In allerlei zomers-vrolijke kleuren en dessins. Maar eveneens in rustige pastel- en overige tinten. En met degelijke, stoere, gedistingeerde dan wel sportieve looks.

> Advies en informatie <
Lees hier onderhoudtips, wasvoorschriften & info over badjassen.

 

 

Lees meer