Lange badjassen

Filter uw producten

Pagina 1 van 8

Waarin voel je je het lekkerst? In een korte of in een lange badjas? Dat hangt af van meerdere factoren. Zoals smaak: wat vind je jezelf het mooiste staan? Of van letterlijk het gevoel dat je erbij hebt: liever de behaaglijkheid van 'n lange badjas dan de luchtigheid van een korte? Ook hangt het af van het seizoen waarin je deze jas voornamelijk dragen wilt. Vind hier onze lange badjassen: een badjas tot ongeveer je kuiten, die je warm houdt van top tot teen.

Een badjas met een behoorlijke lengte is fijn voor zowel in de sauna (zeker wanneer de jas is gemaakt van een hoogwaardige soort katoen) als voor thuis tijdens de koudere, donkere dagen. In de herfst en in de winter zie je er hiermee bovendien mannelijk galant of vrouwelijk elegant uit. De extra centimeters aan stof zijn ook ideaal voor in huis wanneer je je fijne badkamerjas wilt gebruiken als alternatief voor de handdoek, direct na een ontspannende hete douche of warm bad.

Lange badjassen van allerlei pluimage
Voor zowel je comfort, je gevoel als je praktische voorkeuren vind je op Badjas.com een prachtige lange badjas. Of je nu een heer van aanzien bent, een vrouw met stijl, een sportieve jongeman of een dame met schwung. Of een jongen of meisje met voorkeur voor lang. Vind hier lange kinderbadjassen, lange damesbadjassen en lange herenbadjassen, van divers pluimage.

> Advies en informatie <
Lees hier onderhoudtips, wasvoorschriften & info over badjassen.

Lees meer