Rode badjassen

Filter uw producten


Pagina 1 van 1

Een rode badjas is voor mensen die niet graag mee gaan met de massa. En gelijk hebben ze! Of je nu kiest voor een klassieke bordeaux rode badjas of een felrode badjas: wij hebben het allemaal. Tevens is rood de kleur van de liefde en is rood de lievelingskleur van menig kind. Hier hebben we voor jou alle rode badjassen op een rij gezet!

Rode badjas kopen?
Een badjas in het rood is er als damesbadjas, herenbadjas en kinderbadjas. Er zijn vele mooie badjassen in deze kleur. De kleur rood vind je in meerdere tinten, zoals bordeauxrood en helder rood. Er zijn diverse merken, soorten en ontwerpen roodgekleurde badjassen: kort, lang, met en zonder capuchon, van 100% katoen, 100% hoogwaardig fleece, in effen en - bijvoorbeeld - met leuke print. Heb je nog een specifieke vraag met betrekking tot een rode badjas? Of het nou gaat om de maat, het merk, een groot aantal in deze kleur of om het kopen van een rode badjas met naam of andere borduring: wij helpen je graag.

Goede kwaliteit rode badjassen
Uiteraard kan je bij badjas.com terecht voor rode badjassen van goede kwaliteit. Je shopt online overigens uitsluitend badjassen die vervaardigd zijn uit hoogwaardige materialen. Dat zijn wij verplicht naar onze klanten. Of je nu een goedkope badjas shopt of een badjas van een duur merk: je koopt kwaliteit.

Rode ochtendjas voor hem & haar
Wat leuk dat jouw interesse uitgaat naar een rode ochtendjas. Weer eens iets anders. Rode ochtendjassen zijn voor mensen die niet met de massa meegaan. Ook voor deze unieke groep mensen hebben wij voldoende keuze. Van het moderne badjassenmerk 'Badrock' hebben wij bijvoorbeeld unisex badjassen in twee ontwerpen: een rode ochtendjas met capuchon & een rode badjas met sjaalkraag. De rode capuchon badjas is gemaakt van zacht badstof katoen aan de binnen- en buitenzijde. De variant met de sjaalkraag is aan de binnenzijde eveneens van zacht badstof, maar de buitenkant is gemaakt van velours katoen. Velours is in feite kort geschoren katoen wat de badjas een extra glimmende, luxueuze uitstraling geeft. Beide rode badjas modellen zijn zowel geschikt om thuis te dragen als tijdens een saunabezoek. Betaalbare luxe haal je beslist in huis met een 'Badrock' badjas.

Op badjas.com maken wij het onze klanten graag makkelijk. Via onderstaande links navigeer je eenvoudig binnen één klik naar onderstaande categorieën:

Lees meer