Roze badjas | Badjas roze

Filter uw productenPagina 1 van 2

Een roze badjas komt in allerlei verschillende soorten en maten. Hoewel de kleur roze voornamelijk door vrouwen wordt gedragen merken we de laatste jaren dat ook steeds meer mannen op zoek gaan naar een badjas roze. Dit is dan ook zeker niet verwonderlijk, aangezien deze badjassen gewoonweg over een prachtige uitstraling beschikken die je simpelweg niet kan verwachten van een neutrale witte of zwarte badjas. Uiteraard is het ene roze is het andere roze niet en dit zal je dan ook direct merken wanneer je ons beschikbare assortiment hierboven bekijkt. Laat je in ieder geval verassen door de mogelijkheden en mocht je een geschikte badjas hebben gevonden kan je deze binnen een handomdraai bestellen via onze webwinkel.

Een roze badjas van verschillende materialen

Als dé echte specialist op het gebied van badjassen is het niet meer dan logisch dat je binnen de webwinkel van Badjas.com de keuze hebt uit tientallen verschillende badjassen in deze prachtige kleur. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een stijlvolle badjas van badstof katoen. Deze badjassen kenmerken zich door ultieme zachtheid, maar beschikken hiernaast ook nog eens over een uitstekend vochtabsorberend vermogen. Dit maakt deze badjassen uitstekend geschikt voor een dagje uit naar de sauna of wellness. Uiteraard bieden wij niet enkel en alleen roze badjassen aan van badstof katoen, want hiernaast heb je de keuze uit vele andere materialen, zoals bijvoorbeeld velours katoen, (flanel) fleece en/of satijn polyester. Lees in ieder geval de productinformatie van de desbetreffende roze badjas zorgvuldig door, aangezien je hier de kenmerken van de verschillende materialen duidelijk terug kunt vinden.

Een badjas roze in de uitvoering die bij je past

Ben jij specifiek op zoek naar een roze badjas met een capuchon, kraag of naar een variant met een specifieke (rits)sluiting? Ook dan zal je zeker slagen binnen het assortiment van Badjas.com. Wij hebben namelijk roze badjassen in vele verschillende uitvoeringen aan en hier hebben we dan ook bewust voor gekozen. Dit alles zal het voor jou dan ook aanzienlijk eenvoudiger maken om een keuze te maken. Mocht je hier nu hulp bij nodig hebben is het tot slot altijd mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

De klantenservice van Badjas.com

Onze klantenservice staat 7 dagen per week klaar om al je vragen over een roze badjas te beantwoorden. Heb je bijvoorbeeld vragen over de maatvoering van onze badjassen of wil je gewoonweg meer weten over een specifieke badjas roze uit onze webwinkel? Twijfel dan zeker niet om telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen. Bel naar 0251-273040 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij helpen je graag verder met jouw zoektocht naar de perfecte roze badjas die bij je past.

Je vind bij ons altijd jouw ideale badjas! Bekijk ook eens ons volledige assortiment van: