Badlakens 70x140

Lekker hoor, even ontspannen. Daar kom je denk ik voor bij het bekijken van deze categorie. Hier draait - in tegenstelling tot onze andere rubrieken - alles om dé sauna. Ik ga naar de sauna en ik neem mee... Een badjas & een handdoek, saunakilt of badlaken bijvoorbeeld. Deze items zijn onmisbaar tijdens jouw saunabezoek. Deze kleurrijke badlaken collectie is ideaal om om je heen te slaan als je van saunaruimte naar saunaruimte loopt of even in de loungeruimte een smoothie nuttigt. Veel van onze klanten die hier in onze uitgebreide  uitkomen stellen hun eigen wellness set samen in hun favo kleurtje. Het oog wil ook wat. Dat is toch gaaf? Een badjas, handdoek, badlaken of saunakilt bijpassend in dezelfde kleur. 

Met deze badlakens van 70x140 haal je badgoed in huis van goede kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Onze badlakens zijn gemaakt van 450grams terry badstof katoen. Terry badstof heeft de prettige eigenschap dat het goed vocht opneemt en een sneldrogend effect heeft. Dat is uiteraard prioriteit na een warme douche of een saunabezoek. Onze badstof badlakens zijn voorzien van ingeweven boord wat  het badlaken een elegante look geeft. 

Ontwerp je eigen badlaken met tekst of bedrijfslogo in een paar muisklikken op badjas.com. Naast de productafbeelding bieden wij de mogelijkheid om aan te geven of je je badlaken in jouw favo kleur wil laten borduren. Borduren is - in tegenstelling tot vroeger - helemaal hot. In kekke (neon) kleurtjes kun je de naam van je kind, familielid of vriend laten borduren. Daarnaast kun je ook zelf het lettertype kiezen waar jouw voorkeur naar uitgaat, van hip tot klassiek. Heb je een bedrijf? Dan is het een goede promotie van je bedrijf om jouw bedrijfslogo weer te geven op één van onze badlakens. Wij adviseren je om een kleur badlaken te kiezen waar je logo mooi bij afsteekt voor het mooiste resultaat.

Heb je vragen bij jouw product- of ontwerpkeuze? Neem gerust contact met ons op per mail of telefoon. Wij helpen je graag!

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1