Handoeken 50x100

Je bent terechtgekomen op de kleinste categorie van badjas.com, maar zeker de niet de minst belangrijke. Een handdoek is essentieel binnen het dagelijkse badkamerritueel van vrijwel iedere man of vrouw. Een handdoek wordt uiteraard niet enkel binnenshuis gebruikt, maar ook in de sauna is het sneldrogende effect van een handdoek onmisbaar. Door de vochtige & warme omstandigheden binnen de sauna is het evident dat de handdoek van 50x100 van badstof katoen is. Je hebt de keuze uit maar liefst 17 kleurtjes. 

Binnen het rijke kleurenpalet handdoeken kun je de kleur kiezen waarmee jij een statement gaat maken in jouw badkamerwand of in de sauna. Als je een dagje sauna hebt gepland is het gewoon fris en prettig om één of meer handdoeken mee te brengen. Zo kun je je even afdrogen als je van sauna ruimte naar sauna ruimte loopt. 

Betaalbare badstof handoeken van 50x100. Mocht je er voor kiezen om deze betaalbare badstof handdoeken thuis te gebruiken, kun je bijvoorbeeld ook kiezen om een mix van aantal kleurtjes samen te stellen. Hoe leuk is dat? Alle handdoeken binnen onze kleurrijke collectie zijn voorzien van een stijlvolle ingeweven boord, dat geeft net dat extra's aan de handdoek. Onze handdoeken van goede kwaliteit hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Dit komt doordat deze collectie uitsluitend online wordt aangeboden, waar je van profiteert als klant. 

Ontwerp je eigen handdoek met borduursel. Wij bieden onze klanten ook de mogelijkheid om de gewenste handdoek te laten borduren. Met onze inpandige borduurafdeling zijn vele klanten je voor gegaan. Het borduren van handdoeken is allang niet meer saai, dat is achterhaald. Je kunt je eigen handdoek ontwerpen binnen een handomdraai op badjas.com. Naast de productafbeelding zie je namelijk de optie borduring ja/nee en kun je je wensen aangeven. Zo heb je de keuze uit de meest hippe kleuren borduurgaren & moderne lettertype. Leuk om als cadeau te schenken aan een vriend of familielid! Mocht je een bedrijf hebben is het natuurlijk ook een goed idee om jouw logo te laten borduren op onze handdoeken, ter promotie. Een betaalbaar & exclusief relatiegeschenk voor je werknemers of relaties!

 

 

 

 

 

Lees meer
Pagina 1 van 1