Saunakilt heren

Wat is er nu lekkerder dan na een lange dag werken even ontstressen in een luxe saunacomplex? Om uw dag op en top ontspannen te maken is een goede voorbereiding het halve werk. Dat betekent dat je zonder een tas met alle saunabenodigdheden niet de deur uit kan gaan. Een goede sauna uitrusting bestaat naast een badjas ook uit een handige waterfles, een sauna handdoek en een sauna omslagdoek of saunakilt.

Wij bieden in onze uitgebreide webwinkel naast badjassen ook deze moderne saunakilt voor heren aan van het trendy label 'S&LT'. Deze saunakilt voor heren is onesize en voorzien van handige klittenbandsluiting.

Badstof katoen: vochtopnemend & ventilerend.Het materiaal waar de sauna omslagdoek uit is vervaardigd is van hoogwaardig badstof katoen. Tijdens je saunabezoek is het evident dat je saunakilt een sneldrogend effect moet hebben en goed vocht opneemt. Op de voorzijde van dit luxe & hippe sauna item zit een ruim opbergzakje, zodat je hier de meest noodzakelijke spulletjes bij je kunt dragen.

 

 

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1