Badjas bruiloft

Badjas bruiloft Welkom op badjas.com, dé verrassende online webwinkel in badjassen. Dat je bij ons een ruim assortiment kinder-, heren- & dames badjassen van topkwaliteit shopt hoef ik jullie natuurlijk niet meer uit te leggen. We krijgen bij onze klantenservice vaak de vraag wat nu geschikte badjassen zijn om te schenken aan een bruidspaar.

Badjas set voor bruidspaar kopen? Onze eerste gedachte was dat een bruidspaar naast hun prachtige trouwjurk & - pak - om de nacht door te komen - weinig andere kleding nodig hebben. Elkaar heb je tijdens dé huwelijksnacht enkel nodig zou je denken. Toch is dit minder waar, want na een fantastisch feest en het nuttige van de nodige versnaperingen staat er natuurlijk een superdeluxe ontbijt op het bruidspaar te wachten. Sterker nog, veelal wordt dit op de mooie hotelkamer geserveerd. Nog trillend van de champie en vol euforie liggen jullie in bed als de roomservice aanbelt. Ja, daar is ie dan. Je moet je nu toch écht losmaken van het warme lijf van jouw liefde om voor de roomservice de deur open te doen. Hoe comfortabel is het dan als je in stijl een heerlijke badjas om je heen slaat? Niet alleen tijdens jullie eerste ontbijt als man & vrouw, maar ook ter nagedachtenis van misschien wel de mooiste dag van je leven is een badjas voor een bruiloft volgens – en veel van onze klanten – een topcadeau: betaalbaar & exclusief! Maar wat voor badjas is dan geschikt? Dat lees je hieronder!

Stijlvolle badjassen met datum & naam borduring Wat vele niet weten is dat wij naast onze collectie ochtendjassen & badjassen ook een extra service verlenen aan onze klanten. Je kan namelijk online je eigen badjas ontwerpen op badjas.com. Onze professionele inpandige borduurafdeling zet zich dagelijks in om badjassen met naam en/of tekst te borduren in de kleur & het lettertype waar de klant voor heeft gekozen. Hiervoor hebben wij  een makkelijke borduurtool ontwikkeld. Ben jij dus op zoek naar een uniek badjas cadeau voor een bruiloft, verras het bruidspaar dan met een stijlvolle badjas met datum of naam borduring. Je hebt de keuze uit oneindig veel kleurtjes borduurgaren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een parel witte badjas met goud borduursel in strak lettertype? Het bruidspaar zal dit cadeau dagelijks dragen en de mooiste dag van hun leven elke dag nog een beetje beleven!