Badjas cadeau doen

Zoek je een bijzonder cadeau voor je man, je vriend, je vrouw of vriendin? Of een leuk en duurzaam cadeau voor een kind; speciaal voor een jongen of meisje? Met een badjas koop je een oprecht persoonlijk geschenk. Zo'n badjas koop je ook niet zomaar, maar wil je zorgvuldig kiezen. Het is geschikt voor heel jong tot en met heel oud. Een badjas cadeau doen geeft aan dat je om hem of haar geeft. 

Als je een 'serieus' cadeautje wilt kopen, dan biedt een badjas veel mensen een Aha moment. Een kamerjas, badjas voor de sauna of badjas voor kinderen combineert meerdere eigenschappen die zo'n geschenk waardevol maken. Wat dat betreft is een badjas echt uniek. Want: zo'n jas is bijna dagelijks goed bruikbaar. Is in veel gevallen zelfs het meest gedragen kledingstuk (!). Gaat gegarandeerd jaren mee. En is behalve erg praktisch voor meerdere soorten gebruik (in huis, in de sauna, bij het zwembad) ook gewoon leuk om te hebben. Ga zelf maar na: je badjas trek je altijd graag aan. En je hebt vast een mooi, bewust gekozen exemplaar gekocht of gekregen. Of je bent dit juist nu van plan te gaan doen...

 

Badjas kado voor heren

 

Een cadeau voor je man, vrouw of (een) kind
We kunnen ons voorstellen dat je je man een badjas cadeau wilt doen en daar nu naar opzoek bent. Kijk dan eens bij onze grote collectie herenbadjassen. Of dat je een badjas zoekt voor je vrouw en daarom een kijkje wilt nemen bij onze uitgebreide collectie damesbadjassen. Zoek je een badjas voor een kind, dan is de afdeling kinderbadjassen uiteraard de plek waar je even rustig kunt rondneuzen.

Waar je zoal op kunt letten
Voor wie je ook een badjas wilt kopen, er zijn natuurlijk meerdere kenmerken van een badjas waarop je kunt letten. Welke eigenschappen dat zoal zijn, is te vinden in ons menu, maar ook in ons filter. Voor alle duidelijkheid: het menu in deze badjassen webshop is zodanig onderverdeeld dat u op alle badjaskenmerken makkelijk kunt selecteren. En ons filter ziet u verschijnen wanneer u al een bepaalde reeks badjassen heeft geselecteerd. Daarmee kunt u nog sneller de - voor uw specifieke geval - juiste badjas vinden.

Badjas kado voor dame

Verschillen in badjassen
De verschillen in badjassen hebben betrekking op onderstaande zaken. Het kan u helpen het juiste cadeau uit te kiezen. Bij elk menu-onderdeel vindt u overigens een duidelijke toelichting.

  • de soort sluiting: dat kan zijn met koord, met knopen of met rits
  • vanzelfsprekend de kleur: we hebben werkelijk alle kleuren badjassen
  • er zijn ook veel badjassen met een patroon, waaronder met dierenprint
  • er zijn zelfs heel gekke exemplaren: zoals de funky badjassen
  • er zijn badjassen speciaal voor hem én voor haar: onze unisex badjassen
  • het materiaal: er zijn meerdere soorten katoenen badjassen (velours katoen, badstof katoen, wafel badjas en bamboe katoen) en diverse fleece badjassen (zoals flanel fleece en micro fleece)
  • er zijn badjassen met en zonder raglan mouwen
  • korte badjassen en lange badjassen
  • badjassen met capuchon, met een sjaalkraag of met een gewone kraag

Een badjas laten borduren is ook perfect als cadeau!
Het is verder natuurlijk maar net waar uw oog op valt. Zoveel partners, vrienden en vriendinnen, zoveel smaken. Maar wat echt nog een leuke toevoeging is, zéker bij het cadeau doen van een badjas, is om deze letterlijk en figuurlijk te voorzien van nog een persoonlijk randje: een geborduurde naam of tekst. Je kunt het daarbij zo gek niet bedenken. Ook daarover informeren we je graag!